Metrodom River akció

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

 

A Metrodom River a XI. kerületben, a Duna közvetlen közelségében épülő prémium lakópark. A Metrodom River nem csupán cégünk kínálatában számít különlegesnek, hanem az új építésű társasházak teljes hazai választékában is. Különleges fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium lakóparkká a Metrodom Rivert.

 A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekeket, a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, a szaunáknak és a közösségi csónakháznak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet, mindezeket pedig egy óriási autómentes belső park köti össze.

A közösségi szolgáltatások mellett az energiahatékonyság magas színvonala és okosotthon-rendszer garantálja, hogy mindenki megtalálja a lakások között saját álomotthonát.

Jelen akciónk keretében ez az álom pedig még inkább vonzó lehet, hiszen amennyiben most vásárol a Metrodom River lakóparkban lakást, megajándékozzuk egy autóbeállóval. Amennyiben Ön szakaszos fizetési ütemezést* választ, további árkedvezményhez juthat, melynek minimum értéke 2,5 millió Ft.

 Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

Lakáslista 

 

*Alapesetben a vételár 10%-a szerződéskötéskor, a fennmaradó teljes 90% pedig a használatba vételi engedély kiadását követően fizetendő. Szakaszos fizetési ütemezés választása esetén a vételár 50%-a szerződéskötéskor, míg a fennmaradó 50% a használatba vételi engedély kiadásakor rendezendő.