Mintalakás

Győződjön meg róla, milyenek a Metrodom házai és lakásai, hiszen a személyes tapasztalat minden leírásnál, képnél többet jelent! A XIV. kerületi Metrodom Zugló lakóparkunkban található mintalakásunk nem egyfajta, az ügyfeleink számára kialakított, életnagyságú „makett”, hanem valódi, kész lakás. Ha vásárolni szeretne, nálunk a valóságban is megnézheti, megérintheti, kipróbálhatja, milyen termékek és anyagok kerülnek majd az Ön lakásába. A bejárati ajtótól a parkettán át a kádig, az ablakoktól a csempén át a radiátorokig mindent megtapogathat, ellenőrizheti a kivitelezés minőségét. Mintalakásunk nem kapott semmilyen különleges „felkészítést”, ugyanazok a termékek kerültek beépítésre, amelyeket itt az oldalon is megtekinthet, a Csempe, a Parketta és a Beltéri ajtó oldalakon, illetve amelyekből a műszaki konzultáción ügyfeleink is választhatnak. Ugyancsak megnézheti, kipróbálhatja működés közben a Metrodom okosotthon-rendszerét, a vezérlőpanelt, az okostermosztátokat, a rendszerbe integrált világítást és redőnyöket, illetve egy teljes okos médiarendszert.

Mintalakásainkban a termékeken és a kivitelezés minőségén kívül lakásaink élhetőségéről, berendezhetőségéről is meggyőződhet. A célunk egy praktikus, jól berendezhető otthon megalkotása volt, ahol van elég tároló- és pakolóhely, mégis elegendő tér marad a lakóknak is. Törekedtünk a modern, stílusos megjelenésre, de nem használtunk különleges, drága bútorokat vagy megoldásokat, a lakberendezőknek a költségeket illetően szigorúan meg volt kötve a kezük. A végeredményt képgalériákban is megtekintheti!

A lakásba belépve az előtérben az erre kialakított helyen méretes beépített szekrény várja a kabátokat és cipőket. A nappaliban egy kisebb társaság számára is jut ülőhely, ahogy a televíziónak és médialejátszóknak is megvannak a csatlakozók és dugaljak az optimális helyen. A konyhában nem csak az összes beépített konyhagép – köztük a mosogatógép - fér el kényelmesen, de az edényeknek, tányéroknak és poharaknak is bőven van szekrény. Ahogy minden lakásunkban, itt is gond nélkül el lehet helyezni az étkezőasztalt és a székeket. A hálószobában, hasonlóan az összes Metrodom-lakáshoz, jól elfér a körbejárható franciaágy, és a gardrób szekrény. A fürdőszobában a kád, a mosdó és a wc is kényelmesen használható, sehol sem alkalmaztunk kompakt berendezési tárgyakat, ahogyan a mosógép is normál méretű.

Ha szeretné megtekinteni mintalakásainkat, kérjük, egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL