A lakópark

A Metrodom River nem csupán cégünk kínálatában számít különlegesnek, hanem az új építésű társasházak teljes hazai választékában is. Különleges fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium lakóparkká a Metrodom Rivert. 

 

 

Szabad lakások 

A XI. kerületben a Budafoki út 64. alatt található telek egészen a Duna partig, az ott kiépülő sétányig nyújtózik, mellyel sok más, vízpartiként hirdetett lakóparkkal ellentétben valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval. A Dunát és a vizet a lakópark több formában is megidézi, ezekről itt olvashat bővebben. 

A hatalmas, 3 hektáros telken a teljesen parkosított kertben, 6 lakóépületben, összesen 712 lakás épül fel, öt ütemben. Ezeken kívül a Budafoki úton, a lakópark határán egy kis irodaház is felépül, amely egyrészt földszintjével a lakópark fogadóépületeként is szolgál, másrészt ez, illetve a mellette álló Yettel irodaház választja, szigeteli el a tulajdonképpeni lakóparkot, a lakóépületeket a Budafoki út forgalmától. 

A lakóparkot minden oldalról kerítés veszi körbe, a zárt parkba a Budafoki útról csak a fogadóépület mellett, illetve a dunaparti sétányra nyíló személybejárati kapun keresztül lehet ki-, és bejutni. A felszín, a parkosított belső kert, kizárólag a gyalogosoké és a növényeké, autóval még ideiglenesen sem lehet ide behajtani. Az egyes épületek alatt található teremgarázsok az azokhoz vezető, azokat összekötő úthálózat, teljes egészében a felszín alá került, erről, illetve a megoldás előnyeiről itt olvashat részletesebben.Az épületek kialakítása, megjelenése kifejezetten egyedi és karakteres, ezek, illetve a lakások tervezése során több szempontot is figyelembe vettünk. Az épületekről és a lakások tervezéséről ezen az oldalon olvashat részletesebben. 

A Metrodom River műszaki kialakítása is méltó a nívós megjelenéshez. A mennyezeti fűtés és hűtés luxusát kínáló,  saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszerünk nem csak kényelmes, környezetbarát, de nagyon energiatakarékos is. A Metrodom okosotthon-rendszere segítségével a hűtés, a fűtés, és az okosredőnyök egyaránt irányíthatók, és ide integráltuk be a videókaputelefont is. A lakóparkban GreenGo állomás üzemel majd, és a teremgarázsok is kifejezetten jövőállóak, minden gépkocsibeálló alaptartozéka a mérőórával ellátott, elektromos autó töltő. A lakópark műszaki tartalmát, a részletes leírást, ezen az oldalon találja meg.

A különleges épületek, a gyönyörű park, a Dunapart mellett a Metrodom Rivert a szolgáltatások is kiemelik más új építésű társasházak közül. A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekeket, a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, a szaunáknak és a közösségi csónakháznak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet. Az exkluzív szolgáltatásokról itt talál részleteket.

 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL