Metrodom River akció

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy beálló akciónk október 24-én véget ért!

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval!

 

A Metrodom River a XI. kerületben, a Duna közvetlen közelségében épülő prémium lakópark. A Metrodom River nem csupán cégünk kínálatában számít különlegesnek, hanem az új építésű társasházak teljes hazai választékában is. Különleges fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium lakóparkká a Metrodom Rivert.

 A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekeket, a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, a szaunáknak és a közösségi csónakháznak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet, mindezeket pedig egy óriási autómentes belső park köti össze.

A közösségi szolgáltatások mellett az energiahatékonyság magas színvonala és okosotthon-rendszer garantálja, hogy mindenki megtalálja a lakások között saját álomotthonát.

Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

Lakáslista 

*Az akció nem minősül ajánlattételnek, részletekért keresse munkatársainkat. Az akció 2023. október 24-ig történő szerződéskötés esetén érvényes. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL