Élvonalbeli minőség és szolgáltatások

A Metrodom Green nem csak szavak szintjén kínál prémium minőséget és szolgáltatásokat, bátran állunk az összehasonlítás elé a tényeket illetően is, sőt, erre kifejezetten biztatunk mindenkit egy olyan súlyos döntés meghozatala előtt, mint a lakásvásárlás. Segítségképpen kiemelünk néhány olyan megoldást, melyekre érdemes figyelni és amelyek esetén különösen büszkék vagyunk arra, hogy a Metrodom Green-nel az élvonalban lehetünk. 

Energiahatékonyság
A lakóparkok többsége nem emeli ki az épület energiahatékonyságát, nem véletlenül, ma is szép számmal készülnek BB-s vagy akár CC-s besorolású házak. A Metrodom Green esetén szerződésben is vállaljuk az AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb besorolás teljesítését. 

Külső falazat
Költséghatékonysága miatt egyre jobban terjed, hogy nem csak az épületek pillérváza, hanem a teljes külső falazat vasbetonból készül, amit úgy is elrejt majd a külső színezés. A Metrodom Green esetében a vasbetonnál sokkal jobb hőszigetelési képességekkel rendelkező természetes anyagból készülő kerámia falazóelemekre szavaztunk. 

Hőszigetelés
Sok lakópark esetén erről sincs információ, de a többség még mindig az olcsóbb, viszont a párát át nem eresztő, "nem lélegző" polisztirolra (EPS) szavaz. A Metrodom Green esetén a falazathoz hasonlóan itt is a természetes alapanyagokat választottuk, a homlokzatra kőzetgyapot hőszigetelés kerül. 

Lakáselválasztó falak
A jogszabályi előírásoknak a 25 cm vastag mészhomoktégla alkalmazásával is eleget lehet tenni, ezért a fejlesztők nagy része megelégszik ezzel. Mi sosem a minimum teljesítését tűzzük ki célul, a Metrodom Green esetén ezért szerződésben válallat módon 30 cm vastag Silka mészhomok téglából készülnek a lakáselválasztó falak. 

Lakáson belüli falak
A gipszkarton kedvező áru megoldás, amivel gyorsan és tisztán lehet dolgozni, nem véletlenül választják annyian a lakáson belüli válaszfalak készítéséhez. A Metrodom Green esetén viszont kiemelt szempont a tartósság és a minőség, ezért a lakáson belül is hagyományos kerámia falazóelemeket használunk, így a lakók számára sem jelent majd kihívást ha a falra szeretnének majd egy szekrényt vagy polcot szerelni.

Fűtés és hűtés
A legtöbb épülő lakóparkban, ahogyan a Metrodom Green esetén is, korszerű hőszivattyús kazánok gondoskodnak hűtésről, illetve fűtésről, a régi fűtőtestek helyett a mennyezetet használva hőleadásra. Ugyanakkor akinek a számára fontos a korszerűség, illetve az alacsony rezsi, érdemes óvatosnak lennie, mert még ma sem ritkák a távfűtéssel, hagyományos radiátorokkal készülő lakóparkok, ahol az egyre fontosabb hűtést is a lakókank kell utólag külön költséggel megoldaniuk.

Okosotthon
Ma már gyakorlatilag minden háztartásigépből és egyéb elektronikai eszközből lehet kapni internetre csatlakozó, távolról ellenőrizhető, irányítható változatokat. A Metrodom Green esetében alapfelszereltség a fűtés-hűtés, a világítás és a redőnyök mellett ezeket is kezelő integrált okosotthon rendszer, ami alig néhány más társasház esetén érhető el. 

Elektromos redőny
A megfelelő hűtéshez nyáron nagy segítséget jelent az árnyékolás, mégis kivételesnek számít, ha egy házban ez az alapfelszereltség része. A Metrodom Green esetén a motoros fém redőnyök a felszereltség részét jelentik, és integrálva vannak okosotthon-rendszerünkbe is.

Napelem
A társasház közösségi áramfogyasztásának csökkentésére a legjobb és legegyszerűbb lehetőséget a napelem jelenti. A jelenleg (2022.) épülő lakóparkok között a Metrodom Green ebből a szempontból is kivételesnek számít, a ház elektromos rendszerének aktív része lesz a tetőre telepített napelem. 

Elektromos autótöltés
2035-től az Európai Unióban gyakorlatilag nem lehet újonnan forgalomba hozni hagyományos belsőégésű motorral szerelt autókat. A Metrodom Green már most készül a jövőre, és jelenleg egyedüliként kínál egyedi mérővel ellátott elektormos autótöltőt alaptartozékként minden egyes gépkocsibeállójához. 

Növények mindenhol
Semmi sem tesz szebbé egy lakóházat, mint a gazdag növényzet, a parkosítás a legtöbb esetben mégis csupán a belső kert beültetését jelenti. A Metrodom Green lakói azonban az ablakon kitekintve a homlokzaton és a lapostetőkön is élő zöld növényzetet láthatnak, melynek öntözéséről egy különösen átgondolt, elsősorban az esővizet hasznosító rendszer gondoskodik.

Választási és változtatási lehetőségek
Az építkezés korai szakaszában történő vásárláskor a legtöbb esetben keveset vagy semmit nem lehet tudni, milyen belsőépítészeti anyagokból, lehetőségekből választhat majd a vevő. A Metrodom Green lakásai nem csak széleskörűen személyre szabhatóak, de honlapunkon, illetve bemutatótermünkben mindig megtalálja aktuális csempe, parketta és beltéri ajtó kínálatunkat is. 

Közösségi terek és szolgáltatások
Egy modern lakópark sokkal többet is nyújthat kényelemben és szolgáltatásban, mint a régi házak. A Metrodom Greenhez hasonló, rendkívül gazdag közösségi tér-, és szolgáltatáskínálat mégis ritkaságnak számít még ma is. Kávézó, fitnesz terem, szauna, baba-játszószoba, co-working iroda, mászófallal kiegészített játszótér, közösségi tetőterasz, épületen belüli Green-Go autómegosztópont, 24 órás portaszolgálat - a Metrodom Greenben ez mind-mind elérhető. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL