Lakópark

A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán felépülő, 508 lakásos Metrodom Green Ferencváros egyik legkülönlegesebb, legkarakteresebb lakóparkja lesz. A prémium kategóriás épület és lakások nem csak minőségükben és megjelenésükben lesznek különlegesek, de az alkalmazott, jövőbe mutató műszaki megoldások miatt az átadás után évtizedekkel is ki fogja elégíteni a kor aktuális igényeit.

A zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a kikapcsolódást szolgáló tetőteraszok és a rengeteg közösségi szolgáltatás, csak néhány dolog a különlegességek közül, melyek a Metrodom Green-t a prémium otthont keresők kedvencévé teszik. Az "AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb" energetikai besorolás önmagában kiemeli az épületet a kínálatból, a tetőre telepített, a ház közösségi fogyasztásának energiaellátását fedező napelem rendszer pedig nem csak hazai szinten számít különlegesnek a hasonló méretű társasházak között. A Metrodom Dual Eco hibrid fűtési-hűtési rendszere, a mennyezeti hűtés és fűtés, a prémium szaniterek és csaptelepek, a Metrodom harmadik generációs okosotthon-rendszere, illetve az abba integrált elektromos mozgatású alumínium redőnyök is az alapfelszereltség részét képezik. Az elegáns, érintésérzékeny, üveg villanykapcsolók és a videó kaputelefon szintén a jövő megoldásait képviselik.

A lakókat a kizárólag általuk használható wellness részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja. Emellett baba játszósarok, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül. A lakóparkban GreenGo állomás üzemel majd, a teremgarázsban pedig minden beálló saját, mérőórával ellátott elektromos töltővel rendelkezik. Így a villanyautókra történő közelgő áttérés után minden tulajdonos a lehető legegyszerűbben, saját beállójában fogja tudni tölteni

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL