A ház

2025 elején kezdődik meg a XIII. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Marina sétány melletti Sólyatér utcában a Metrodom legújabb, 425 lakásos lakóparkjának építése. A hatalmas zárt belső park, a zöld tetők, illetve a legalsó két szint zöld homlokzata itt is élhető, természetközeli lakókörnyezetet teremt a városban, hasonlóan más társasházainkhoz.

A Metrodom Dual Eco hűtési-fűtési rendszere és az AA-s energetikai besorolás biztosítja az alacsony fenntartási költségeket, a prémium kialakítás és anyaghasználat pedig a kényelmet. A Metrodom Beat azonban mással is megdobogtatja majd a lakók szívét, az épületben lévő zárt, egész évben használható úszómedence, a fitneszteremmel és wellness részleggel kiegészítve, egyértelműen kiemeli a lakóparkot a környék társasházai közül, ahogyan a legfelső emelet tetején lévő napozó és grillterasz is.

Aki különösen igényes, minden kényelemmel felszerelt, mégis alacsony rezsijű otthonra vágyik a Marina sétány mellett, annak érdemes idén év végéig várnia, amikor többet is megtudhat majd az induló lakóparkról!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL