Műszaki tartalom

A Metrodom Mátyás tér 10-11. esetében a kedvező ár nem jelent kompromisszumot a minőségben vagy a műszaki tartalomban, ez a lakásokra és az épületre egyaránt vonatkozik. Az építkezés során kizárólag márkás termékeket használunk fel, amelyek nem csak megfelelnek az előírásoknak, de sok esetben túl is teljesítik azokat. Valamennyi beépített anyag ÉMI-tanúsítványát birtokbaadáskor másolatban átadjuk minden lakónak, így pontosan tudhatják, mi kerül lakásaikba.

A Metrodom számára fontos a környezetvédelem és az olcsó fenntarthatóság, az alkalmazott anyagok és műszaki megoldások minőségét mindennél jobban mutatja a ház és a lakások "A+ - Fokozottan energiatakarékos" minősítésű energetikai tanúsítványa. Emellett lehetőség lesz a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve a víztakarékosságra (speciális wc-tartályok).

A házban központi kazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, lakása hőmérsékletét pedig mindenki igényei szerint szabályozhatja (minden fűtőtestet automata termosztátos szeleppel látunk el), az egyedi hőmennyiség- és meleg víz-mérőknek köszönhetően pedig mindenki csak a saját fogyasztását fizeti. A lakáshoz tartozó valamennyi mérőórát a folyosón helyeztük el, így bent nem foglalnak helyet és a lakók zavarása nélkül leolveshatók.

Fontos volt számunkra a biztonság is, a közös területeket kamerák figyelik, a lakásokba való illetéktelen behatolást pedig MABISZ által minősített, acél tokkal és ajtólappal, fúrásbiztos zárbetéttel rendelkező biztonsági ajtók teszik lehetetlenné, melyek „mellesleg” hang- és hőszigetelő betéteket is tartalmaznak.

A száraz műszaki részletek mellett a kényelemre és az esztétikumra is figyeltünk, ami már az igényes előtérbe lépve is érezhető. A lakásokba nagy méretű, modern és elegáns csempék és padlólapok közül lehet választani, a parketta és a beltéri ajtók színei is választhatóak, sőt még olyan dolgokra is figyeltünk, hogy a fürdőszobákba praktikus törülközőszárító radiátor és elegáns, falba épített wc-tartály kerüljön.

Ha pedig valami különlegesre vágyik és 7. emeleti penthouse lakásaink közül választ, akkor a hatalmas tetőteraszon és a fantasztikus panorámán kívül sok kényelmi extrára (pl. légkondícionáló-előkészítés), modern és elegáns szaniterekre, csaptelepekre, akrilkádra, valamint szélesebb burkolólap-választékra is számíthat.

 
TERVEZŐ
S.M.All Design
 
1085 Budapest, József krt. 81. II/5.
Tel.: (06 20) 220-5323