Mintalakás

Győződjön meg róla, milyenek a Metrodom házai és lakásai, hiszen a személyes tapasztalat minden leírásnál, képnél többet jelent! A City Home lakóparkban található mintalakásunk nem egy, az ügyfeleink számára kialakított, életnagyságú „makett”, hanem egy valódi, kész lakás. Ha vásárolni szeretne, nálunk a valóságban is megnézheti, megérintheti, kipróbálhatja, milyen termékek és anyagok kerülnek majd az Ön lakásába. A bejárati ajtótól a parkettán át a kádig, az ablakoktól a csempén át a radiátorokig mindent megtapogathat, ellenőrizheti a kivitelezés minőségét. Mintalakásunk nem kapott semmilyen különleges „felkészítést”, ugyanazok a termékek kerültek beépítésre, amelyeket itt az oldalon is megtekinthet, a Csempe, a Parketta, illetve a Beltéri ajtó oldalakon, illetve amelyekből a műszaki konzultáción ügyfeleink is választhatnak. Ugyancsak megnézheti, kipróbálhatja működés közben a Metrodom okosotthon rendszerét, a vezérlőpanelt, az okostermosztátokat, a rendszerbe integrált világítást és redőnyöket, illetve egy teljes okos médiarendszert.

Mintalakásunkban a termékeken és a kivitelezés minőségén kívül lakásaink élhetőségéről, berendezhetőségéről is meggyőződhet. Tudatosan nem egy nagy és drága lakást rendeztünk be, hanem egy teljesen átlagos, 39 négyzetméteres, kompakt másfélszobás lakást, hogy ügyfeleink is láthassák, mit kínálnak ezek az ingatlanok. A célunk egy praktikus, jól berendezhető otthon megalkotása volt, ahol van elég tároló- és pakolóhely, mégis elegendő tér marad a lakóknak is. Törekedtünk a modern, stílusos megjelenésre, de nem használtunk különleges, drága bútorokat vagy megoldásokat, a lakberendezőnek a költségeket illetően szigorúan meg volt kötve a keze. A végeredményt a lenti videóban, illetve a képgalériában is megtekintheti!

A lakásba belépve az előtérben az erre kialakított helyen méretes beépített szekrény várja a kabátokat és cipőket. A nappaliban egy kisebb társaság számára is jut ülőhely, ahogy a televíziónak és médialejátszóknak is megvannak a csatlakozók és dugaljak az optimális helyen. A konyhában nem csak az összes beépített konyhagép – köztük a mosogatógép - fér el kényelmesen, de az edényeknek, tányéroknak és poharaknak is bőven van szekrény. Ahogy minden lakásunkban, itt is gond nélkül el lehet helyezni az étkezőasztalt és a székeket. A hálószobában, hasonlóan az összes Metrodom-lakáshoz, jól elfér a körbejárható franciaágy, a hatalmas beépített szekrényben 4 köbméternyi polc, fiók és akasztó várja a ruhákat. A fürdőszobában a kád, a mosdó és a wc is kényelmesen használható, sehol sem alkalmaztunk kompakt berendezési tárgyakat, ahogyan a mosógép is normál méretű.

Ha szeretné megtekinteni mintalakásunkat, kérjük, egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal!