Internet, TV, telefon

A Berettyó utca 2-8-ban, modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építettünk ki. A közös területeken optikai kábelek, a lakásokon belül CAT6-os kábelek gondoskodnak a zavartalan szolgáltatásról és a valóban szélessávú adatátvitelről. Ennek a rendszernek az elméleti maximális adatátviteli sebessége 1 Gbit/sec, amit jelenleg még egyik szolgáltató sem kínál előfizetéses lakossági csomagjaiban, de az biztos, hogy semmilyen technikai-műszaki korlátba nem fognak ütközni a felhasználók. Az optikai kábelek és a CAT6-os szabvány a biztosíték arra is, hogy a Berettyó utca 2-8. távközlési hálózata nagyon hosszú ideig korszerű marad.

Azért, hogy a lakáson belül ne kelljen további vezetékekkel bajlódni, minden lakószobában elhelyezünk fali csatlakozót, mégpedig egy elektromos dugalj közelében.

A házban már a beköltözéskor elérhetőek a legnagyobb hazai szolgáltató, a Magyar Telekom szolgáltatásai, amely külön ügyintézővel áll a Berettyó utca 2-8. lakóinak rendelkezésére.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom sem a Magyar Telekommal, sem más szolgaltatóval nem kötött kizárólagos, más cégeket a szolgáltatásból kizáró szerződést, arról, hogy a lakók mely további cégek számára és milyen feltételekkel teszik lehetővé a házban a szolgáltatást, a társasház megalakulását követően a közgyűlés szabadon dönthet.