Műszaki tartalom

A Szent László út 41-43. műszaki tartalom szempontjából is illik az igényes lakókörnyezetbe. Ahogy más épületeink, úgy a Szent László út 41-43. is kiemelkedik más új építésű házak közül. A beépített anyagokat illetően szigorú feltételt szabtunk, kizáról elismert márkák Európában gyártott termékei és építőanyagai kerülhetnek be, legyen szó tégláról, fűtőtestről, csaptelepről vagy csempéről. Birtokbaadáskor minden beépített termék-tanúsítványát átadjuk a lakóknak, bizonyítva, hogy valóban első osztályú, kiváló minőségű lakásba költözhetnek be.
 
Ugyanilyen gondot fordítunk az épület, a közös területek és a lakások esztétikus kialakítására is, a lakók széles körű választási lehetőséget kapnak a burkolatok, a parketta és a beltéri ajtók tekintetében. Műszaki konzulensünk minden téren rendelkezésre áll az egyedi kívánságok megvalósításában is, legyen szó padlófűtésről, légkondícionálásról vagy hidromasszázs kádról.
 
A Metrodom számára fontos a környezetvédelem és az olcsó fenntarthatóság, ezért ez a házunk is úgy épül, hogy lehetőség legyen a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve az energia- és víztakarékosságra (speciális wc-tartályok) és garantáljuk az épület és a lakások "A + - Energiatakarékos" minősítésű energetikai tanúsítványát is.
 
A házban modern, alacsony energiafelhasználású központi kazánok biztosítják a fűtést és a meleg vizet, lakása hőmérsékletét pedig mindenki igényei szerint szabályozhatja (minden fűtőtestet automata termosztátos szeleppel látunk el), az egyedi hőmennyiség- és meleg víz-mérőknek köszönhetően pedig mindenki csak a saját fogyasztását fizeti. A lakáshoz tartozó valamennyi mérőórát a folyosón helyeztük el, így bent nem foglalnak helyet és a lakók zavarása nélkül leolvashatók.
 
A házban modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építünk ki, erről külön oldalon, az Internet, TV, telefon alatt talál részletesebb információkat.
 
A házban épületenként egy-egy babakocsitároló áll a lakók rendelkezésére, a földszinti teremgarázsokban pedig külön rész szolgál a kerékpárok tárolására. A két épület közötti zárt és védett, csakl a lakók által használható 740 m2-es belső kertben phenőparkot és játszóteret alakítunk ki változatos játékokkal és kerti bútorokkal, a dísznövények vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.
 
TERVEZŐ
Tebodin Hungary Kft.
 
1118 Budapest, Bikszádi u. 6/a
Tel.: (06 1) 387-0523