Elhelyezkedés


A megújult környék (Petneházy utca)
A társasház a XIII. került közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító  Béke tértől 7 perc sétára található. A két épület közül az egyik a Szent László út 41-43., a másik a Tatai utca 16-18. alatt található. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.
 
A tömegközlekedésben a BKV-járatokon kívül ki kell emelni az 5 percre lévő Rákosrendező vasútállomást, ahonnan 10 perc alatt a város szívébe, a Nyugati térre lehet jutni. Emellett számos sűrűn közlekedő busz- és villamosjárat található a közelben.
 
Oktatási intézmények szintén szép számmal találhatóak a ház közelében. Óvodából a Napraforgó Tagóvoda (Petneházy u. 69., 5 percre) és a Pitypang Tagóvoda (Üteg u. 30, 11 percre) közül lehet választani, általános iskolából a Csata utcai (Csata u. 20., 9 percv), míg középiskolából a Szabó Ervin Gimnázium (Üteg u. 30, 11 percre) van a legközelebb. 
 

A környéken sok iskola és óvoda van
(Kodolányi János főiskola)
Egészségügyi intézményekből a Nyírő Gyula Kórháznak (Lehel u. 59., 8 percre) és a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat szakrendelőinek (Szegedi út 17., 7 percre) köszönhetően gyakorlatilag minden megtalálható, ahogy a gyógyszertár is közel van (Béke Patika, Jász u. 33-35., 5 percre).
 
A környék kisebb-nagyobb boltokkal, szupermarketekkel (ALDI, LIDL) is jól el van látva, és mivel a Béke téren található a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal, illetve több bankfiók is (OTP, FHB, CIB, Erste, Raiffeisen, Unicredit), így a hivatalos- és pénzügyek bonyolításához sem kell messzire menni.
 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL