A ház

A XIII. kerület közkedvelt részén, a Béke tér közelében a Szent László út 41-43. alatt épült meg, a modern és elegáns 68 lakásos társasházunk. Maga a ház két, egymástól független épületből áll, egyikük a Szent László út felől, másikuk a Tatai utcáról közelíthető meg. Mindkét épület 4 emeletes, egy-egy lifttel rendelkezik, a földszinten biciklitárolóval ellátott teremgarázs és tárolók, az emeleteken pedig lakások találhatóak (32 illetve 36 db.) Egy emeleten 6-10 lakás van, így az épületek és az egész társasház emberléptékű, barátságos marad.

A két épület egy 740 m2-es kertet fog közre, amelynek egyik felén pihenésre szolgáló, székekkel és asztalokkal "berendezett" díszkert, másik felén pedig egy kis játszótér van. A játszótéren egy nagy homokozó, csúszdás mászóka, láncos hinták, rugós hinta, valamint egy füves tollaslabda pálya mellett árnyékolóval ellátott és napos padok várják a gyerekeket és a szülőket. A gyermekes családok kényelmét szolgálják a földszinten található zárt babakocsi-tárolók és a lépcsők hiánya is, amely egyszerűvé teszi a házon belüli közlekedést.


Ahogy minden házunknál, a Szent László úton is kiemelt figyelmet fordítunk az energiatakarékosságra és a környezetvédelemre. Valamennyi lakás esetén garantáljuk az 'A - Energiatakarékos' minősítésű energetikai tanúsítványt. Az építkezés során természetes anyagokat, hagyományos égetett kerámia- és mészhomok téglákat használtunk, a kukatárolókat pedig úgy méreteztük, hogy a ház szükségleteit kiszolgáló normál kukák mellett legyen hely a PET palackok és a papír szelektív gyűjtésére szolgáló konténereknek is.

 
A projekt finanszírozója:
FHB Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.
www.fhb.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL