Műszaki tartalom

A Rozsnyai utca 33. műszaki tartalom szempontjából is kiemelkedik más új építésű házak közül. A beépített anyagokat illetően szigorú feltételt szabtunk, kizáról elismert márkák Európában gyártott termékei és építőanyagai kerülhettek be, legyen szó tégláról, fűtőtestről, csaptelepről vagy csempéről. Birtokbaadáskor minden beépített termék -tanúsítványát átadjuk a lakóknak, bizonyítva, hogy valóban első osztályú, kiváló minőségű lakásba költözhetnek be.

Ugyanilyen gondot fordítottunk az épület, a közös területek és a lakások esztétikus kialakítására. Minden lakásba egyedi, különböző színvilágú és stílusú hidegburkolat, illetve azokhoz stílusában illeszkedő parketta és beltéri ajtó került. Odafigyeltünk a közös területekre, sőt még a teremgarázsra is, a házba belépve és a folyosókon  kontrasztos, helyenként extravagáns színvilág fogadja a lakókat.

A Metrodom számára fontos a környezetvédelem és az olcsó fenntarthatóság, ezért ez a házunk is úgy épül, hogy lehetőség legyen a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve az energia- és víztakarékosságra (speciális wc-tartályok). A kiváló szigetelést a legmagasabb fokozatú, "A+ - Fokozottan energiatakarékos" minősítésű energetikai tanúsítvány is bizonyítja.

A házban modern, alacsony energiafelhasználású központi kazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, lakása hőmérsékletét pedig mindenki igényei szerint szabályozhatja (minden fűtőtestet automata termosztátos szeleppel láttunk el), az egyedi hőmennyiség- és meleg víz-mérőknek köszönhetően pedig mindenki csak a saját fogyasztását fizeti. A lakáshoz tartozó valamennyi mérőórát a folyosón helyeztük el, így bent nem foglalnak helyet és a lakók zavarása nélkül leolvashatóak.

A házban modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építüettnk ki, a közös területeken optikai, a lakásokon belül pedig CAT5-ös kábelek teszik lehetővé az akár 120/10 Mbps-os sávszélességet is. A tévé, telefon és a számítógép számára szükséges kiállásokkal sem takarékoskodtunk, azokat minden lakószobában megtalálja és az elektromos dugaljakat se felejtettük el melléjük rakni.

TERVEZŐ
TÉR 64 STÚDIÓ Építészeti Kft.
 
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33.
Tel.: (06 1) 202-6265