Elhelyezkedés

Kisvárosi hangulat (Röppentyű utca)A Rozsnyai utca 33. elhelyezkedése ideális, a közkedvelt XIII. kerület békés kertvárosában, a Rákos-patak közelében található, ahol a csendes, fasorok szegélyezte utcácskák, a parkok, a kerékpárút a lehető legkellemesebb lakókörnyezetet biztosítják. 

Sokan keresik a csendes és zöld kertvárosok nyugalmát, ugyanakkor szeretnének közel maradni a belvároshoz, hiszen ki szeret naponta több órát közlekedéssel tölteni, egy autóban vagy buszon ülve.

A környéken sok a zöld területA Rozsnyai utca 33. ebből a szempontból is ideális választás, hiszen 10-10 perc sétára fekszik a Váci úton a metró Forgách utcai megállója, illetve a Béke út, ahol a 14-es villamos közlekedik. Aki pedig ennyit sem szeretne sétálni, az a háztól 50 méterre, a Röppentyű és a Rozsnyai utca sarkánál megálló 120-as autóbusszal 7-8 perc alatt az Árpád hídi metrómegállónál lehet, ahonnan számtalan tömegközlekedési járaton kívül a Volán-buszok is indulnak.

A Rozsnyai utcától egy saroknyira van a Rákos-patakA társasház szűkebb környezete kiváló infrastrukturális ellátottságú. A környéken nem csak bölcsőde, óvoda, általános iskola, de számos gimnázium, illetve szakközépiskola is található. A közelben működik művelődési ház,  könyvtár, fitnesszközpont és  sporttelep is, valamint a József Attila Színház is remek kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Bevásárlásokra és mozizásra kiváló lehetőséget kínál az egy metrómegállóra lévő Duna Pláza, két metrómegállóra pedig ott a Tesco hipermarket, amely alacsony árairól híres.

A Google-térképért kattintson a lenti képre!