A ház

Ezt a házunkat azoknak ajánljuk, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és olyan otthont keresnek, amely minden szempontból tökéletes. A Rozsnyay utca a XIII. kerület közkedvelt, zöldövezeti részén fekszik, ugyanakkor mindössze 10 percre van a metró Forgách utcai megállója, így kiváló közlekedés szempontjából is.

Maga a ház az új építésű lakóházak között kicsinek számít a maga 33 lakásával, így még nagyobb az esélye az igényes, az otthonára kiemelt gondot fordító lakóközösség kialakulásának.

Az épületben a 2 és 3 hálószobás családi otthonok vannak többségben, így elsősorban fiatal párok és kisgyermekes családok érdeklődésére számítunk, akik számára ideális a lakókörnyezet. Az épületet szinte teljesen a földszinti lakásokhoz tartozó magánkertek veszik körbe, melyek egy sorház hangulatát kínálják, a legfelső, 4. emeleten pedig különlegesen hangulatos tetőtéri lakásokból lehet választani.

A pinceszinten lévő teremgarázs nagyobb biztonságot kínál a szokásosnál, mivel a hagyományos, hamisítható távirányítók helyett a tulajdonosok mobiltelefonjával nyílik a garázskapu. A gépkocsi beállóhelyeket igény szerint külön lehet a lakásokhoz megvásárolni, áruk 2.490.000 forint.


Az épület és a lakások kivitelezésének és a beépített anyagoknak a minősége meghaladja az új építésű lakásokban szokásos szintet, amit az is mutat, hogy szerződésben vállalunk garanciát az "A - Energiatakarékos" minősítésű energetikai tanúsítványra. Mivel ennek a házunknak az építését csak augusztusban, Mátyás téri házunk átadását követően kezdjük meg, ügyfeleink novemberig széles körű változtatási lehetőséggel rendelkeznek a lakásokat illetően, így aki egyedi elképzelésekkel rendelkezik, annak kiváló lehetőségeket biztosít a Rozsnyay utca 33.

 
A projekt finanszírozója:
FHB Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.
www.fhb.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL