Move in! Sessions - koncertek a Metrodom épületeiben

Szerintünk a zene és az építészet nagyon sokban hasonlítanak egymásra: ha a hangokat szenvedéllyel és szakértelemmel rendezzük egymás mellé, abból gyönyörű dallam lesz, ha pedig a legmagasabb minőségű alapanyagokat komponáljuk össze szakértelemmel, abból kiemelkedő épületek születnek. Amikor pedig beköltözik a lakóközösség, a házak élettel teli otthonokká alakulnak. 

A Metrodom az építészet és a zene összehangolása mellett szeretné a lakókat is közelebb hozni egymáshoz, ezért 2020-tól épületeinek elkészültét és átadását különleges koncertekkel ünnepli meg.

Idén nyáron, a személyes távolságtartás miatt a koncerteket még nem lehet élőben megrendezni, ezért első lépésben digitálisan, rögzített formában lesznek követhetők,  amennyiben pedig a szabályok lehetővé teszik, a zenei eseményeket a lakók testközelből is élvezhetik majd.

A Move in! Sessions első koncertjét a lenyűgöző dunai kilátással bíró, Metrodom Panoráma lakópark 16. emeleti luxuslakásának teraszán rendeztük meg. Az eseménysorozat legelső fellépője a Király Viktor Live volt.

Az koncertsorozat második fellépője a The Biebers volt. A zenekar a Metrodom Park C épületének tetőteraszán adta elő közkedvelt dalait. 

Sorozatunk harmadik részében a Metrodom City Home lakópark legújabb, L-M ütemének közösségi tetőteraszán az Anna & the Barbies lépett fel, egy igazán hangulatos koncerttel kedveskedve a rajongóknak.

 

Kövessen minket online:

a Metrodom Facebook-oldalán >>>

és a Metrodom Youtube-csatornáján >>>

Nézze meg elérhető szabad lakásainkat is!