Move in! Sessions - koncertek a Metrodom épületeiben

Szerintünk a zene és az építészet nagyon sokban hasonlítanak egymásra: ha a hangokat szenvedéllyel és szakértelemmel rendezzük egymás mellé, abból gyönyörű dallam lesz, ha pedig a legmagasabb minőségű alapanyagokat komponáljuk össze szakértelemmel, abból kiemelkedő épületek születnek. Amikor pedig beköltözik a lakóközösség, a házak élettel teli otthonokká alakulnak. 

A Metrodom az építészet és a zene összehangolása mellett szeretné a lakókat is közelebb hozni egymáshoz, ezért 2020-tól épületeinek elkészültét és átadását különleges koncertekkel ünnepli meg.

Idén nyáron, a személyes távolságtartás miatt a koncerteket még nem lehet élőben megrendezni, ezért első lépésben digitálisan, rögzített formában lesznek követhetők,  amennyiben pedig a szabályok lehetővé teszik, a zenei eseményeket a lakók testközelből is élvezhetik majd.

A Move in! Sessions első koncertjét a Metrodom Panoráma lakópark 16. emeleti luxuslakásának teraszán rendezzük meg. Az eseménysorozat első fellépője Király Viktor, és a videó premiert, június 29-én, este 19.00-tól lehet majd hallgatni.

HOL?

A Metrodom Facebook-oldalán >>>

és a Metrodom  Youtube- csatornáján >>>

MOVE IN! SESSIONS esemény >>>

Tudjon meg többet a Metrodom Panoráma lakóparkról!

Nézze meg elérhető szabad lakásainkat is!