A lakópark

A Metrodom 195 lakásos lakóparkja Budapesten a XIV. kerületi Bosnyák utcában épült fel, amely kifejezetten hiánypótló beruházásnak tekinthető, mivel Zuglóban, ebben a népszerű kerületben, mindig is kicsi volt a választék az új építésű lakásokból. Zuglóról, a szűkebb környékről és a közlekedésről ezen az oldalunkon olvashat bővebben.

A Metrodom Zugló több mint 6000 m²-es telken épült, 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark. Az épület alatt található teremgarázsban megvásárolható beállóhelyek, illetve tárolók állnak a lakók rendelkezésére. A Metrodom Zugló más lakóparkjainkhoz hasonlóan, sokféle szolgáltatással kényezteti lakóit, ezekről itt olvashat részletesebben.

Szabad lakások 

 

 

A lakások közül mindenki könnyen kiválaszthatja az igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb otthont, ugyanis az egyetemistáktól a nagycsaládosokig mindenkire gondoltunk. Kínálatunkban a 29 m²-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 m²-es négyhálószobás lakásokig minden megtalálható. A földszinti lakások egy része saját kerttel rendelkezik, a lakások megvásárlásához természetesen a CSOK is igénybe vehető. 

A lakások belső elrendezése kifejezetten praktikus, jól élhető és könnyen berendezhető, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig minden lakásunkba bőven jut természetes fény. A lakások igényes műszaki tartalommal rendelkeznek, többek között a Metrodom saját, Dual Eco fűtési és hűtési rendszerével. Természetesen a Metrodom Zugló lakásai is fel vannak szerelve a Metrodom okosotthon rendszerével, mégpedig annak továbbfejlesztett, második generációs változatával. A lakóparkban a szabad lakásokon kívül egy 3 hálószobás, teljesen berendezett mintalakás is megtekinthető.

 

A projekt finanszírozója:
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor u. 21.
www.otpbank.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL