Műszaki tartalom

A Metrodom Park modern, egységes stílusú lakópark, melynek 600 lakása 3, hétemeletes épületben található, melyek maguk is több, egymástól független lépcsőházból állnak. Ennek köszönhetően egyszerre valósulhat meg a nagy lakásszámból adódó költséghatékony működés, és a kisebb, autonóm lakóközösségek családias légköre. A hétemeletes házak lépcsőházaiba elegáns, árkádos előtereken át vezet az út, melyek bepillantást engednek a belső, zárt parkba. Lépcsőházanként egy lift garantálja az üzembiztonságot és a gyorsaságot, a lift előterében pedig a hét emeleten átnyúló födémáttörés nyújt nagyvonalú térélményt.

A Metrodom Park fő vonzerejeinek egyike a hatalmas zöldterület, amely teljes egészében a lakóké, az autók a pinceszinten lévő teremgarázsban kaptak helyet. Az épületeket a földszinti lakásokhoz tartozó magánkertek veszik körül, a parkosított belső kert a teljes lakóközösség kényelmét szolgálja. A park gondos kertészeti terv szerint készül el, teljes növényzettel, kerti bútorokkal, több korosztályos játszótérrel felszerelve adjuk át. A fenntartását, a növények gondozását az előre telepített, automata öntözőrendszer teszi könnyebbé.

A lakások felszereltsége a más lakóparkjainkban megszokott Metrodom-standardnak megfelelő, a márkás, esztétikus anyagokat mintalakásunkban vagy bemutatótermeinkben élőben is megtekinthetik, de akár honlapunkon is böngészhetnek, mit szeretnének látni otthonukban.

Az alacsony fenntartási költségre a ház 'BB- Közel nulla energiafelhasználású' energetikai tanúsítványa a garancia (csak az A ütemen), az energiahatékonyságot a vastag hőszigeteléstől a minőségi nyílászárókon és a kondenzációs kazánokra épülő fűtési rendszeren át sok minden szolgálja. A fűtés, az áram, a hideg- és meleg víz fogyasztásának mérése lakásonként történik, valamennyi óra a közös területen található, így azok a lakók közreműködése vagy zavarása nélkül leolvashatók. A lakások XXI. századi kényelméért és a még alacsonyabb áram- és fűtésszámláért a Metrodom okosotthon-rendszere felel, melyről honlapunkon bővebben itt  tájékozódhat.

A Metrodom Parkon a lakásokon kívül maga a lakópark is kiemelkedő felszereltséggel rendelkezik, érékes szolgáltatásait, melyeket az alábbi helyszínrajz segítségével mutatunk be, minden itt élő család ingyen veheti igénybe, a fenntartást a közös költség fedezi.

 
TERVEZŐ:
Experio Kft.
1034 Budapest, Zápor u. 2/b.
Tel.: (06 1) 205-4073