Első a család

Minden házunkat és lakásunkat úgy tervezzük, hogy ideális családi otthonként szolgálja a lakókat, a Metrodom Park esetében azonban, kifejezetten a kisebb-nagyobb gyerekes családok számára alkottuk meg a lakóparkot.  A Metrodom Parknak optimális az elhelyezkedése, minden szükséges intézmény megtalálható a közelben. A legfontosabbak természetesen az oktatási intézmények, 5 perc sétára található a Zágrábi utcai Gézengúz óvoda, és ettől néhány sarokra pedig a Kőbányai Janikovszky Éva Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola. A környékről, az ellátottságról itt olvashat bővebben. 

Az épületegyüttesben a 2-3 vagy 4 hálószobás lakások vannak többségben, így a nagy választékban mindenki könnyen megtalálja a számára legideálisabbat. A 3 és 4 hálószobás lakásaink esetén, a szülői hálókhoz mindig tartozik külön fürdőszoba, elkerülendő reggeli és esti csúcsforgalomat. A gyerekek számára kialakított fürdők méretes, 170 cm hosszú káddal vannak felszerelve. Ezeknek a lakásoknak a túlnyomó többsége rendelkezik külön háztartási helyiséggel is, amelyek a megfelelő kiállásoknak köszönhetően igény szerint mosókonyhaként használhatóak. 

A Metrodom Park által nyújtott szolgáltatások úgy lettek felépítve, hogy a különböző korosztályú gyerekek illetve a szülők is megtalálják a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket. A hatalmas parkban hosszú sétákat lehet tenni a babakocsival, amellyel a lakóparkban sehol nem kell lépcsőzni, illetve a babakocsik részére külön tároló áll rendelkezésre a földszinten. Ha a gyerek már elkezdett kúszni-mászni, de még kicsi a játszótérhez, az "A" (Gém u. 2/B) és a "C" (Fogadó u. 1/C) épületben egész évben használható, teraszos baba-játszószoba áll a szülők rendelkezésére. Itt a gyerekek biztonságos helyen játszhatnak, miközben a szülők beszélgethetnek, vagy akár tévézhetnek. A baba-játszószobához pelenkázóval felszerelt mellékhelyiség tartozik.

A másfél éves, vagy annál nagyobb gyerekeket a legkisebbek számára kialakított játszótér várja a kertben, kifejezetten az ő korosztályuknak megfelelő, biztonságos játékokkal. A kismotorral és a háromkerekű biciklivel "közlekedő" kicsik bizonyára élvezni fogják a "B" épület mögött lévő mini KRESZ-pályát, ahova külön padokat helyezünk el a szülők részére.

Az 5-6 éves kor felettieknek szintén külön játszótér áll a rendelkezésére. A B és a C épület kertjében a két játszóteret egy padokkal felszerelt terecske kapcsolja össze, így több gyerek esetén sem kell a szülőknek "szétszakadnia", az A épületben a két korosztály számára közös játszótér készül. A nagy füves területeken akár a felnőttek is focizhatnak, vagy tollasozhatnak a gyerekekkel együtt, ahogyan a ping-pong asztalokat is több korosztály használhatja. A kertben kialakított tűzrakóhely pedig lehetőséget nyújt családi piknikekhez, ahol szabadon lehet grillezni vagy bográcsozni.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL