Metrodom Park - A lakópark

 

A Metrodom Parkot elsősorban azoknak a családoknak, illetve pároknak terveztük, akik Dél-Pesten keresnek jó közlekedési kapcsolattal rendelkező, megfizethető árú újépítésű lakást. Arról, hogy miért optimális otthon a Metrodom Park a családoknak, ezen az oldalon olvashat részletesebben, a még szabad lakásaink listáját pedig itt találja, ahol megnézheti az összes helyiség fotóját, az erkélyről a kilátást, és "bejárhatja" a teljes lakást. A 3 hektáros területen a Gém és Fogadó utcák találkozásánál 2017. és 2019. között, 3 ütemben épült meg a minden igényt kielégítő, magas színvonalú lakópark. A tervezés során ügyeltünk rá, hogy az épületek egymástól távol, szellősen helyezkedjenek el, a terület nagyobb része megmaradjon zöldterületnek, pontosabban egy szép parknak, amelyről a ház a nevét kapta.

 
 

 

A modern, barátságos épületek kerítéssel körbevett, zárt kertben állnak, amelynek biztonságára 24 órás portaszolgálat vigyáz. Az épületek által körbevett, hatalmas, futballpályányi belső park minden lakó számára kínál kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket. Az épületekhez, lakásokhoz közelebb eső részeken díszkert és padok állnak az olvasgatni, beszélgetni vágyók rendelkezésére.

Akik egy nyugodt, békés helyet keresnek, azok a C épület (Fogadó u. 1/C) 6. emelet tetején kialakított, hangulatos, meditációs tetőkertben találhatják ezt meg. A B épületben kis fitnesz teremet, az A épületben klubhelyiséget, a C és az A épületben pedig baba-játszószobát alakítunk ki, kizárólag a lakók részére. A Metrodom Park lakásait is úgy terveztük, hogy egyszerre legyenek praktikusak és jól élhetőek. Valamennyi lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, a földszinti lakások pedig saját kerttel is rendelkeznek.A kisebb lakásokon túl kiemelt figyelmet fordítottunk a családi lakásokra, hogy a 2 vagy 3 gyermekesek olyan otthont kapjanak, amely nem csak a CSOK-kal történő vásárlásra alkalmas, de valóban kellemes otthonául szolgálnak a családnak. Az apróságnak tűnő dolgok, mint a két fürdőszoba, a háztartási helyiség, vagy a kellő méretű konyha, olyan kényelmet nyújtanak, ami miatt a Metrodom Park lakásai igazán vonzóak és értékállóak lesznek.

 
A projekt finanszírozója:
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor u. 21.
www.otpbank.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL