A lakópark

A XI. kerületi Őrmezőn a Mikes Kelemen és az Őrmezei út közötti hatalmas, közel 1,6 hektáros, ősfás telken épült meg a Metrodom Őrmező lakópark. A csöndes, kertvárosi negyed igazi békés kis sziget Újbudán, mindössze 2 buszmegállónyira a Kelenföldi vasútállomástól és a 4-es metró végállomásától. A lakópark a klasszikus amerikai minta szerint épült meg, a teljes telket kerítés zárja körül, így a parkosított kertet, illetve az ottani lakóépületeket csak a lakók közelíthetik meg. A telken a házak között csak gyalogos közlekedés van, az autók a telekhatáron lévő lehajtókon keresztül jutnak be a házak alatti teremgarázsokba, így nem zavarják a nyugalmat. A lakóparkban összesen 189 lakás van, melyek összesen 7 darab, négyemeletes lakóházban találhatóak, így biztosítva a családias légkört. 

 

Szabad lakások 

 

 

A hét lakóépület a telek közepén található közösségi tér köré épült, ahol a lakók az utcai forgalomtól távol pihenhetnek. Itt található a lakópark klubháza, melyben többek között helyet kapott egy 8 gépes, teljesen felszerelt edzőterem, és egy szauna is. A klubház előtt, a lakópark közepén kapott helyet a szabadtéri élménymedence, melynek vize a lakók igényei szerinti hőmérsékletre fűthető, így a medence használati ideje is kitolható. A medence körül melegburkolattal ellátott napozóterasz, illetve az ahhoz kapcsolódó játszótér szolgálja az otthoni pihenést, melyeknek köszönhetően a Metrodom Őrmező szolgáltatásait tekintve messze kiemelkedik a budapesti lakóparkok közül.

A Metrodom Őrmezőnek nem csak közösségi területei, de lakásai is kiemelkednek komfort szempontjából. A fűtést és a hűtést a Metrodom Dual Eco rendszere biztosítja, melyről itt olvashatnak bővebben. A lakások minőségéről ügyfeleink személyesen is meggyőződhetnek, hiszen valamennyi  még eladatlan lakás megtekinthető. Más lakóparkjainkhoz hasonlóan, itt is a Metrodom fejlett okosotthon-rendszere szolgálja a kényelmet, mellyel ellenőrizhető és irányítható a lakások fűtése, hűtése, világítása, a nyílászárók állapota stb. (okosotthon-rendszerünkről itt olvashatnak részletesebben). A lakások alapfelszereltségéhez tartozik többek között a falsík alatti redőnytok elektromos redőnykiállással, valamint a prémium szaniterek és csaptelepek, műszaki leírásunkat erről az oldalról töltheti le.

A projekt finanszírozója:
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor u. 21.
www.otpbank.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL