Kezdődik az értékesítés

Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Metrodom Őrmező előértékesítése:

                                                               2019. július 2-án, 10:00-kor kezdődik meg. 

Az esélyegyenlőség érdekében a lakások foglalására és megvásárlására 2019. július 5. 12 óráig az alábbiak szerint van lehetőség. A honlapon közzétett árakat legfeljebb az értékesítés kezdő napján, 2019. július 2-án 20:00 óráig beérkező foglalási igény esetén garantáljuk, ezt követően az árak változhatnak. Feltüntetett listaáraink a Metrodom hagyományos fizetési ütemezésére vonatkoznak (20% szerződéskötéskor, 80% átadás előtt), akciós áraink a teljes vételár 2019. december 10-ig történő megfizetése esetén érvényesek. Ügyfeleink szabadon választhatnak a kettő közötti fizetési ütemezést, ennek feltételeiről és a kedvezmény mértékéről, kérem érdeklődjön ingatlantanácsadóinktól.

1. A lakópark B, C és D épületében található lakásokat, gépkocsibeállókat és tárolókat jelenleg nem értékesítjük, ezeknek az ingatlanoknak az értékesítése 2020 végéig nem várható.

2. Foglalni kizárólag a baloldalon található, július 2-án 10 órától működő űrlap kitöltésével és elküldésével lehet (kérjük, hogy 10 órakor nyomja meg frissítéshez az F5 gombot a lap és alkalmazás frissítéséhez). Kérjük, vásárlási szándékukat korábban ne jelezzék más módon, telefonon vagy e-mailben munkatársainknak, mert előzetesen ők sem tudnak foglalni!

3. Kérjük, a foglalás elküldése előtt regisztráljon be valamelyik ingatlan-tanácsadó munkatársunknál e-mailben vagy telefonon, erre bármikor lehetősége van! Az űrlap kitöltésekor ne felejtse el kiválasztani ingatlan-tanácsadóját, különben nem lehetséges a küldés!

4. A névhez az előszerződést megkötő magánszemély vagy cég nevét írja be! A több néven beküldött, többszörös foglalások elkerülése érdekében kizárólag az űrlapon megadott személlyel tudjuk az előszerződést megkötni, utólagos módosításra vagy javításra nincs lehetőség!

5. Kérjük, küldés előtt ellenőrizze a megadott e-mail címét, mivel rendszerünk erre küldi az automatikus visszaigazolást! E-mail címét nem használjuk marketing célokra, nem fog tőlünk kéretlen ajánlatokat kapni. (Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatja el.)

6. A foglalásokat a beérkezés sorrendjében rögzítjük és teljesítjük, ezért előfordulhat, hogy sikeres küldés ellenére sem fogunk tudni a rendelkezésére állni. A honlapon található ingatlan lista folyamatosan frissül, de az 1 órás  frissítési ciklus miatt lehetséges, hogy a szabadnak jelölt lakásokra már érkezett érvényes foglalás.

7. Ha több lakást kíván megvásárolni, kérjük válassza ki a megfelelő darabszámot (1, 2, 3 vagy 4 db lakás)! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ha a megadottnál végül mégis kevesebb lakást kívánna megvásárolni, akkor valamennyi foglalását töröljük, ezért kérjük, ha Ön csak 1 db lakást vásárolna, akkor ne írjon be 2, 3 stb. darabot.

8. A megvásárolni kívánt lakások rovatba, több ingatlan számát is megadhatja, amelyeket megvásárolna. Előfordulhat ugyanis, hogy többen is ugyanazokat a lakásszámokat jelölik meg, ebben az esetben az elsőként beérkezett foglalást tudjuk csak teljesíteni. Ha azonban meg ad második, harmadik, stb. lakásszámokat is, és azok még szabadok, akkor automatikusan a sorrendben következő, még szabad lakást biztosítjuk Önnek. Ha az előző pontban nem egy, hanem 2, 3, vagy 4 db megvásárolandó lakást jelölt meg, akkor az itt megadott lakások közül a sorrendnek megfelelően ennyit fogunk Önnek befoglalni. Sikeres foglalás esetén ingatlan-tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot, a részletek egyeztetése végett.

9. Az űrlap elküldésével vállalja, hogy ingatlan-tanácsadónk megkeresését követően 2 munkanapon belül megküldi az előszerződés megkötéséhez szükséges adatokat, 10 munkanapon belül, de legkésőbb 2019. július 17-ig központi irodánkban aláírja az előszerződést, illetve átutalja a vételár 10%-át kitevő foglalót + 10% vételárelőleget, azaz összesen a vételár 20%-át. Amennyiben akadályoztatva van, például külföldön él, az űrlapon a névnél azt a személyt adja meg, aki Ön helyett, az Ön javára meg tudja kötni az előszerződést. Amennyiben nincs ilyen személy, az előértékesítés során sajnos nem tudunk a rendelkezésére állni.