Metrodom Garancia+

A Metrodom Garancia+ cégünk kiterjesztett jótállási szolgáltatása, amely a jogszabályokban meghatározott kötelező jótálláson túl nyújt extra szolgáltatásokat ügyfeleink részére. 
A Metrodom Garancia+ előnyeit 2019. december 31-éig elindított építkezéseinken lakást vásárló ügyfeleink élvezhetik. A Metrodom Garancia+ a lakásokat, illetve a lakásokban lévő ingóságokat védi, tárolókra (az ott lévő tárgyakra), gépkocsibeállókra, a teremgarázsban, vagy közös területeken tárolt járművekre nem vonatkozik. A Metrodom Garancia+ szolgáltatásait a lakásban élők vehetik igénybe, tehát a tulajdonoson kívül a bérlők, illetve a velük együtt élő családtagok is. 


A Metrodom Garancia+ a 3 éves általános jótállás lejártáig nyújt védelmet, a konkrét dátumot a lakás átvételekor kapott jótállási jegyből, vagy honlapunk garancia oldaláról tudhatja meg. 
Ha a lakásban olyan hiba, baleset vagy más káresemény következne be, amikor azonnali hibaelhárítás szükséges, Garancia-24 telefonszámunkon, a   + 36 1 458 4431-en, minden nap 0-24 órában rendelkezésére áll a segítség. A bejelentéstől számított hat órán belül gondoskodnak a hiba elhárításáról, a vészhelyzet megszűntetéséről. Vészesetnek számítanak a következők: csőtörés, dugulás, elektromos zárlat, a bejárati ajtó zárjának meghibásodása vagy, a kulcs beletörése a zárba. A javítás kizárólag a vészhelyzet megszüntetésére irányul. 
A társasházi biztosítás által nyújtott védelem kiterjed a magántulajdonban lévő ingatlanokra is, például víz vagy tűzkár esetén az ingatlan helyreállítása, ugyanakkor nem fedezi a bútorokban és más ingóságokban keletkezett károkat. A Metrodom Garancia+ ezt a hiányosságot pótolja, négyzetméterenként 40 000 forint értékhatárig téríti a biztosító az ingóságban esett károkat. 
Ez nem csak balesetekre, vagy természeti katasztrófákra vonatkozik, hanem betöréses lopásra vagy besurranásra is (utóbbinál legfeljebb 100 000 Ft/év értékhatárig). A biztosítási események teljes listáját a kötvény tartalmazza, mely honlapunkon érhető el. Néhány példa, amikor támaszkodhat ingóság biztosításunkra: - tűz, robbanás, robbantás, jégverés, vízkár, üvegtörés, villámcsapás, besurranás, rongálással okozott károk, fa rádőlése a házra, házi kedvencek balesete, betegsége, stb.


A Metrodom Garancia+ szolgáltatás-csomagot cégünk a Groupama biztosító Zrt-nél kötött „Komfort” lakás biztosítással nyújtja ügyfeleink részére. A Metrodom fenntartja magának a jogot, hogy a termék nevének, szolgáltatásainak, illetve díjszabásának változása esetén más biztosításara szerződjön le, vagy más biztosítónál kössön hasonló tartalmú szerződést. Amennyiben igénybe szeretné venni a szolgáltatást, kérjük, hivatkozzon a kötvényszámra, ezt honlapunkon, illetve a birtokbaadáskor kapott „legfontosabb telefonszámok” nevű dokumentumban találja meg. A szolgáltatással kapcsolatos visszajelzéseit Ügyfélszolgálatunk az info@metrodom.hu email címen, vagy a honlapunkon feltüntetett telefonszámokon várja!