Internet, TV, telefon

A Mátyás tér 10-11-ben modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építünk ki. A közös területeken optikai kábelek, a lakásokon belül a legfejlettebb technológiát képviselő cat6-os kábelek gondoskodnak a zavartalan szolgáltatásról és a valóban szélessávú adatátvitelről. Azért, hogy a lakáson belül ne kelljen további vezetékekkel bajlódni, minden lakószobában elhelyezünk fali csatlakozót, mégpedig egy elektromos dugalj közelében.

A házban jelenleg már elérhetőek a legnagyobb hazai szolgáltató, a Magyar Telekom szolgáltatásai, amely külön ügyintézőkkel áll a Mátyás tér 10-11. lakóinak rendelkezésére az Árkád I. bevásárlóközpontban található T-Pontban vagy akár beköltözéskor a házban is, az elérhetőségeket a bal oldalon találja meg. A társasház lakói a Magyar Telekomnál különleges kedvezményben részesülnek, amellyel a nyilvánosan meghirdetettnél alacsonyabb áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat, a kedvezmény mértékéről a dedikált ügyintézők tudnak felvilágosítással szolgálni.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom sem a Magyar Telekommal, sem más szolgaltatóval nem kötött kizárólagos, más cégeket a szolgáltatásból kizáró szerződést, arról, hogy a lakók mely további cégek számára és milyen feltételekkel teszik lehetővé a házban a szolgáltatást, a társasház közgyűlése szabadon dönthet.