A ház

Ha Önnek egyaránt fontos a központi fekvés, a jó megközelíthetőség és a rendkívül kedvező vételár, akkor a Metrodom Mátyás tér 11. biztosan elnyeri tetszését! Ez a modern, korszerű épület csupán 10 perc sétára van a Nagykörúttól, az árak pedig a belvárosi használt lakások áraival vetekednek.

Házunkban 93 darab egy, két és három szobás, változatos méretű és alaprajzú lakás kerül kialakításra, szabadon választhat az utcára vagy a belső kertre néző, erkélyes, erkély nélküli vagy akár tetőteraszos lakások között.
A lakók kényelmét a csendes és védett belső díszkert, zárható babakocsitároló és a teremgarázsban lévő ingyenes biciklitároló szolgálja. A pincében lévő teremgarázsban igény szerint vásárolhatnak gépkocsibeállót (1.990.000 forint) vagy tárolót (200.000 forint/m2), a Mátyás térre néző üzlethelyiségeink ára 250.000 forint/m2 + ÁFA.

Az épület értékét az igényes műszaki megoldások, az elegáns előtér, a biztonsági kamerarendszer és a lakóközösség döntése szerint működő portaszolgálat egyaránt emeli, így a könnyen kiadható és olcsón fenntartható lakások befektetésnek is kiválóak.

 
A projekt finanszírozója:
FHB Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.
www.fhb.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL