Műszaki tartalom

A Metrodom Madarász38 a Metrodom 7. lakóparkja a kerületben, mely műszaki tartalom szempontbjából is több helyen kiemelkedik a hasonló társasházak közül. A lakók itt két, egyaránt fontos és keresett dolgot találnak meg egy helyen, a kiváló elhelyezkedést és közlekedést, illetve a csöndes, zöldövezeti lakókörnyezetet. A 11.521 m2-es telken, két épületben (A és B) kerül kialakításra az öt, független lépcsőház, melyekben összesen 291 lakás épül meg. Az összesen nyolc emelet, az emeletenként elhelyezett 3-9 lakás eredményeként az egyes lépcsőházakban független, családias lakóközösségek jönnek majd létre.

A Metrodom Madarász38, ahogy a Metrodom valamennyi lakóparkja, karakteres megjelenéssel rendelkezik. A  letisztult, modern homlokzat, a kontrasztos színösszeállítás és a kőburkolat egyedivé teszik a lakóparkot, amely a környék egyik meghatározó épületegyüttese lesz. A lakások változatos méretekben (garzontól a penthouse-ig), tájolással, illetve kilátással választhatók. Ha érdeklik a műszaki részletek is, az építési engedélyt, illetve az egyes ingatlanok műszaki tartalmát innen tudja letölteni. A Metrodom Madarász38 bizonyára népszerű lesz a családosok körében, a biztonságos, zárt kertben ugyanis igényes játszóteret alakítunk ki, ahol a szokásos játékokon és padokon kívül egész kis csúszdapark áll a gyerekek rendelkezésére. A kicsiknek lesz hely biciklizni és szaladgálni, míg a felnőttek a víztetős árnyékolóval ellátott pihenőben üldögélhetnek. Az épületekben külön babakocsi-tárolók állnak a családosok rendelkezésére, és persze lépcsőzniük sem kell sehol.

A lakóparkban a kikapcsolódásra és a sportolásra a kizárólag a lakók által látogatható klubházban van lehetőség. Ebben férfi- és női öltözőkkel rendelkező fitnesz terem,  hagyományos és infra szauna várja a lakókat, a játékszobában pedig közösen lehet sporteseményeket, vagy filmet nézni, dartsozni. A lakóparkhoz természetesen tartozik teremgarázs is a pinceszinten, illetve egy kisebb az A épület földszintjén, a biztonságért pedig a lakók igényei és döntése alapján, a B épületben működő portaszolgálat felel. A kényelmet itt is a Metrodom okosotthon-rendszere teszi teljessé, amely sokrétűen fejleszthető és bővíthető, például okosredőny, okos-zár, vagy légkondicionáló hozzáadásával. Okosotthon-rendszerünkről honlapunkon itt olvashat részletesebben.