Új év, új lakópark

Metrodom Beat

2023.01.04

A Fővárosi Kormányhivatal december 21-én megadta az építési engedélyt a Metrodom legújabb, 425 lakásos lakóparkjára, amely a XIII. kerületi Marina parton fog felépülni. A két ütemből álló lakópark neve Metrodom Beat lesz, és aktuális beruházásainkhoz hasonlóan itt is egy minden tekintetben prémium épületbe költözhetnek majd be a lakók.

Az épület alsó két szintjét zöld növények borítják, az 5 különálló lépcsőházban pedig különleges hangulatú, felülről megvilágított átriumból nyílnak a lakások. A lakóparkban a lakók kizárólagos használatában álló, minden igényt kielégítő wellness-részleg működik majd, beltéri, négyévszakos, 20 méter hosszú úszómedencével, szaunákkal, és fitnesz teremmel. A tetőn fantasztikus kilátás és szabadtéri hidromasszázs kismedence várja a kikapcsolódni vágyókat, de emellett több más közösségi szolgáltatás is elérhető lesz. Más épületeinkhez hasonlóan a fejlett Dual Eco fűtési-hűtési rendszernek köszönhetően itt is AA-s energetikai besorolásra és kifejezetten alacsony rezsire lehet majd számítani.

A lakópark építése várhatóan idén ősszel kezdődik meg, bővebb információért figyelje honlapunkat, vagy keresse ingatlantanácsadóinkat

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL