Szereljük a bejárati ajtókat

A C és D épületek kivételével, az alsó szinteken mindenhol beépítettük a lakások bejárati ajtóinak tokjait. A minőséget és a biztonság fokát jelzi, hogy a Metrodom Őrmezőn az ajtólapokhoz hasonlóan ezek is acélból készültek. 

Az olasz Dierre Vulcano ajtók természetesen megfelelnek a tűzvédelmi előírásoknak, rendelkeznek MABISZ tanúsítvánnyal, de ezeken, illetve az esztétikus megjelenésen túl az átgondolt funkciók, a különféle felhasználói igényeket kielégítő minden helyzetben megoldást kínáló zárszerkezet teszi igazán kényelmessé.

Az ajtó kívülről kilinccsel nyitható, így nem fordulhat elő, véletlen kizáródás, ha a folyosóra kilépve becsapódna mögöttünk az ajtó. Az ajtó belülről a kilincs alatt külön gombbal zárható, azaz belülről való záráshoz nem kell (nem is lehet) kulcsot használni, így nem fordulhat elő, hogy a kulcs a zárban marad, a családtagok pedig nem tudnak bejutni. Ugyanakkor az ajtó fel van szerelve külön tolózárral is, hogy ha valamilyen okból nem szeretnénk, hogy más kulccsal rendelkező családtagok váratlanul megzavarjanak, akkor lehetőség legyen a valós zárásra. Ezt a zárat azonban elég magasra helyeztük ahhoz, hogy az esetleg rövid időre magukra hagyott kisgyerekek véletlenül se tudják magukra zárni az ajtót.

Az ajtó opcionálisan felszerelhető a Metrodom okosotthon rendszerébe integrálható okos-zárral is, amely az ajtó zármechanikáját mozgatja belülről, így a biztonság nem sérül, az ajtó pedig igény esetén kívülről kulccsal ugyanúgy nyitható marad. Az okos-zár az ajtó becsukása után akár kint, akár bent vagyunk, mindig automatikusan reteszeli a zárat, így sohasem marad véletlenül nyitva az ajtó, de azt is láthatjuk, ha távollétünkben valaki belép az otthonunkba, illetve igény esetén a kulcs átadása nélkül is tudunk belépési jogot adni hosszabb-rövidebb időre másoknak. Az okos-zárról, illetve a Metrodom okosotthon-rendszeréről további részleteket partnerünktől, a SmartBuild Kft-től tudhat meg.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL