Ismét leteszteltük a céget

Általános

2020.11.26

Idén már másodszor teszteltettük le összes munkatársunkat, amivel egyformán védeni kívánjuk dolgozóink és a hozzánk érkező ügyfelek egészségét. Ez azonban a védekezésnek csupán egy kis része, akit érdekel, az alábbiakban megtudhatja, hogyan biztosítjuk hogy ügyfeleink teljes nyugalommal jöhessenek hozzánk bemutatóra, szerződéskötésre, vagy a lakásuk átvételére. 

A legfontosabb, hogy a Metrodomnál még tavasszal kialakítottunk egy részletes, és szigorú protokollt, amelyik szabályozza a járványhelyzetben a munkavégzést, az alkalmazandó védekezést, illetve hogy fertőzés vagy gyanú esetén mi a követendő eljárás, beleértve a másodlagos és harmadlagos kontaktok mélységéig (pl. ha a munkatárs hozzátartozója kerülne kapcsolatba fertőzésgyanús személlyel). Ezt a protokollt pedig gondosan be is tartjuk, illetve tartatjuk mind munkatársainkkal, mind ügyfeleinkkel.

Jelenleg munkatársaink többsége, aki csak teheti otthonról dolgozik,  irodáinkban egy helyiségben egy nap csak egyetlen ember dolgozhat. Természetesen már megszűntek az offline meetingek, ha pedig valaki elhagyja a saját irodáját, máshová kell mennie, ezt az irodán belül is csak maszkban teheti meg. Ezáltal egymás között a legminimálisabbra csökkentettük az érintkezést, amivel reményeink szerint elkerülhető, hogy egymásnak vagy ügyfeleinknek adjuk tovább az esetleges fertőzést. 

Ha munkatársaink családtagjai fertőződnének meg, vagy akárcsak kapcsolatba kerülnének fertőzöttekkel, tünetmentesség esetén is otthon, karanténban kell maradniuk. Ebben az esetben kontakt nélkül is, de bármilyen gyanús tünet lenne, akár csak náthára utalva, azonnal PCR tesztet végeztetünk, mégpedig sürgősséggel, 24 órás határidővel. Így egyrészt gyorsan kizárható a gyanú, másrészt ha valaki fertőzöttnek bizonyulna, az biztosan nem fogja azt továbbadni. 

Az irodáinkban lévőhöz hasonló, a kontaktok számát és intenzitását a minimálisra csökkentő gyakorlatot vezettünk be ügyfeleink esetén is, legyen szó prezentációról, lakásmutatásról, szerződéskötésről, vagy átadásról. Itt a szabályok ugyancsak nagyon szigorúak, amivel tudjuk, hogy sok kényelmetlenség jár. Sajnos a jelenlegi helyzetben csak azt tudjuk mondani mindenkinek, hogy bármennyire is túlzónak találja ezeket, a betartásukhoz mindenképpen ragaszkodunk, mivel működésünk biztonságát, munkatársaink egészségét, annak megőrzését tekintjük a legfontosabbnak. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL