CSOK-os lakásaink

Ön még nem élt a CSOK nyújtotta kedvezményekkel? – Milliókat spórol, ha még idén vásárol!

 

Amennyiben Ön még nem élt a Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel, érdemes még most lépnie. Az idei év végéig még felvehető a kedvezmény, amellyel akár 25 millió forinttal is csökkentheti lakásvásárlási költségeit.

Fontos tudni, hogy azok számára, akik jogosultak felvenni a CSOK-ot, további lehetőségek is nyílnak a spórolásra:

  • Illetékmentességet élveznek a lakás vásárlásakor,
  • Áfa visszatérítést kaphatnak ingatlanjuk kifizetésekor,
  • valamint további támogatott, a jelenlegi piaci alternatívánál jóval kedvezőbb hitelhez juthatnak.

A Metrodom lakáskínálatában két olyan lakópark is található, amelyekkel még ki tudja használni ezeket a kedvezményeket!

 

Metrodom River

A Metrodom River prémium lakóparkban megteremtheti gyermekei számára a tökéletes otthon harmóniáját. Az Ön kényelme és gyermekei szabadsága egyszerre valósulhat meg a Duna közvetlen közelségében, a 11. kerületben. 

Engedje szabadon játszani gyermekeit a zárt, autómentes belső parkban, ahol a kicsiket többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér, családi bölcsőde, óvoda, valamint baba-játszószoba várja. A nagyobbak kikapcsolódásáról eSport szoba is gondoskodik, míg a családi programra többek között a közösségi csónakház, a közösségi grill és- tetőteraszok, biliárd és darts szalon nyújt lehetőséget. A szülők kényelmét ezen felül edzőterem és szauna, thai chi és jógaterasz, illetve egy kávézó biztosítja.

Megnézem a szabad lakásokat!

Szabad lakások 

 

Metrodom Green

A zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a kikapcsolódást szolgáló tetőteraszok és a rengeteg közösségi szolgáltatás, csak néhány dolog a különlegességek közül, melyek a Metrodom Green-t a prémium otthont keresők kedvencévé teszik.

A 9. kerületi Millenniumi Városközpontba költöző lakókat a kizárólag általuk használható wellness részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja.

Emellett baba játszósarok, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül.

Megnézem a szabad lakásokat!

Szabad lakások 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL