Műszaki tartalom

A City Home lakópark és annak minden épülete, lépcsőháza műszaki tartalom szempontjából is kiemelkedik az átlagos új építésű házak közül. A beépített anyagokat illetően szigorú feltételt szabtunk, kizárólag elismert márkák termékei és építőanyagai kerülhetnek be, legyen szó tégláról, fűtőtestről, csaptelepről vagy csempéről. Birtokbaadáskor minden beépített termék ÉMI-tanúsítványát átadjuk a lakóknak, bizonyítva, hogy valóban első osztályú, kiváló minőségű lakásba költözhetnek be.

Hasonló gondot fordítunk az épület, a közös területek és a lakások esztétikus kialakítására is. Redőnyt, illetve szúnyóghálót az ablakokat szállító partnerünktől, az Y-Bau Kft-től rendelhetnek, erről további részleteket honlapjukon találhat.

A már elkészült épületek jó referenciaként szolgálnak a stílus és minőség tekintetében, a még szabad lakásokban pedig az érdeklődők közelről is szemügyre vehetik a burkolatokat, szanitereket, ajtókat és ablakokat a már elkészült lakásokban vagy a mintalakásban.

A Metrodom számára fontos a környezetvédelem és az olcsó fenntarthatóság, ezért itteni házaink is úgy épülnek, hogy lehetőség legyen a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve az energia- és víztakarékosságra (speciális wc-tartályok) és a H ütemtől garantáljuk az épület és a lakások "CC - Korszerű"minősítésű energetikai tanúsítványát is. 
 
A lakópark valamennyi házában modern, alacsony hőmérsékletű fűtővizes kondenzációs kazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, az L és M ütemeken pedig a legújabb Dual Eco fűtési rendszer működik, melyről itt olvashat bővebben. A lakása hőmérsékletét mindenki igényei szerint szabályozhatja (minden fűtőtestet automata termosztátos szeleppel látunk el), az egyedi hőmennyiség- és meleg víz-mérőknek köszönhetően pedig mindenki csak a saját fogyasztását fizeti. A lakáshoz tartozó valamennyi mérőórát a folyosón helyeztük el, így bent nem foglalnak helyet és a lakók zavarása nélkül leolvashatók.
 

A City Home lakásaiba (G és későbbi ütemek) mindenhová a Metrodom okosotthon rendszerét szereljük be, amely nyitásérzékelő segítségével vezérli a lakás fűtését, és világítását. Az L és M ütemeken az okosotthon-rendszerbe már a videókaputelefon is integrálásra került, amely a ház lakóit arcról felismerve engedi be az épületbe. A rendszerről itt olvashat bővebben. A házakban modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építünk ki, a közös területeken optikai, a lakásokon belül pedig CAT5-ös kábelek teszik lehetővé az akár 120/10 Mbps-os adatátviteli sebességet. A tévé, telefon és a számítógép számára szükséges kiállásokkal sem takarékoskodtunk, azokat minden lakószobában megtalálja és az elektromos dugaljakat se felejtettük el melléjük rakni.

A lakásokon kívül a közös, illetve közösségi területekre is nagy figyelmet fordítunk. A H-K épülettömbben egy igazán varázslatos belső kertet alakítottunk ki, ösvényekkel, pihenőpadokkal, és egy kis tóval. Az épület lakóinak kényelmét pedig babajátszószoba, klubhelyiség, és egy kis fitnessz terem is szolgálja. Az L-M ütemek lakóközössége a 9. emelet tetején kiépített klubhelyiség mellett hatalmas közösségi tetőteraszon élvezheti a fantasztikus kilátást, pinenhetnek, napozhatnak, vagy akár grillezhetnek is. A 210 négyzetméternyi melegburkolattal ellátott teraszrendszer mellett 125 négyzetméternyi zöldtetőt is kiépítünk, amelyek elválasztják egymástól a teraszokat. Ezekbe elsősorban különböző cserjés növények kerülnek, de ezeken kívül még fát is ültettünk a tetőkertbe. A klubház és a tetőterasz fotóit külön fotógalériában nézhetik meg ezen az oldalunkon.

A City Home lakóparkban nem csak az épületre és lakásokra, hanem a környező területekre is odafigyelünk. Az elkészülő új utcák és járdák esztétikus díszburkolatot kaptak, a parkolóhelyeket zöld szigetekkel választják el, az utak mentén fasort, modern kandelábereket és padokat telepítettünk, illetve építettünk, a Mester u. 83/C és a Nádasdy u. 14. által közrefogott területre pedig kerítéssel körbezárt, a lakópark tulajdonában és a lakók kizárólagos használatában álló park és játszótér épült.

 

TERVEZŐ
TÉR 64 STÚDIÓ Építészeti Kft.
 
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33.
Tel.: (06 1) 202-6265
 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL