Elhelyezkedés

A megújult Ferencváros

A City Home lakópark Középső-Ferencvárosban található, abban a IX. kerületben, amely az elmúlt 20 évben a legnagyobbat változott Budapesten, köszönhetően a tudatosan tervezett és átgondolt rehabilitációnak, melynek eredményeként a főváros egyik népszerű és kedvelt részévé vált.
 

Nemzeti Színház

A City Home közelében található a Milleniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával és a modern Duna-parti irodaházakkal. A lakóparkot a Soroksári úttól a volt Vágóhíd területén található, multifunkciós negyed választja el, ahol irodaházak, szálloda, konferenciaközpont, üzletek, éttermek és lakóházak találhatóak, ezek építése 2020-ban kezdődött meg. 
 

A Lurdy ház csak egy lépésre van

A lakóparkot a Könyves Kálmán körúttol elválasztó sávban közvetlenül a szomszédban található a Praktiker áruháza, illetve a Lurdy Ház. Utóbbiban a sok-sok üzlet, éttermek és multiplex mozi mellett posta, gyógyszertár, bankfiókok, és a három nagy telekommunikációs cég irodái is megtalálhatóak. A lakóparktól 1, illetve 2 villamosmegállónyira van a Koppány utcai Tesco, illetve egy OBI áruház. A Rákóczi híd másik oldalán pedig a Kopaszi gát várja a pihenni vágyókat.
 

Közlekedés

A tömegközlekedési lehetőségek szintén minden igényt kielégítenek, az 50 méterre lévő 51-es villamossal 7 perc a Nagykörút, de nincsenek messze az 1-es és 2-es villamos megállói sem, ahogyan a 3-as metró Nagyvárad téri állomása is könnyen elérhető egy bő 10 perces sétával. A Csepeli és Soroksári HÉV, mely a középtávú tervek szerint a Szentendrei HÉV-vel összekapcsolva alkotja majd az 5-ös metró vonalát, szintén a közelben fut, megállója kb. 8-10 percre található a lakóparktól.
 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL