A lakónegyed

A City Home a IX. kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jött létre. A City Home lakóparkban az átadott 1735 lakást (A-M épületek) magukban foglaló társasházak mellett új utcák, üzletek, sok zöldterület, valamint egy zárt, a lakók által használható park és játszótér került megépítésre.

 

Szabad lakások 

 

 

A 2009-ben elindult beruházásban eddig elkészült a Nádasdy utca új szakasza, négy lakótömb és a City Home magánjátszótere. A Mester u. 83/A-C alatt található, két belső kerttel rendelkező 376 lakásos lakótömb (A-C ütemek) 2011-13 között épült meg. A második, a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán található, 4 társasházra oszló (D-G ütem), 490 lakásos lakótömb már a Metrodom beruházásában épült 2013-tól 2017-ig. A harmadik, szintén 4 ütemből álló (H-K) 544 lakásos épülettömb átadására 2018-2019-ben került sor. Az utolsó, a Mester és a Máriássy utca sarkán található 349 lakásos épülettömb (L-M ütemek) 2020-ban került átadásra. Az új utcák díszburkolatot kaptak, modern utcabútorok, kandeláberek készültek, fasort és más növényeket telepítettünk. 

A City Home iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes a helyszínre kilátogatni, és megnézni az elkészült házakat, valamint a berendezett 2 hálószobás mintalakást a Mester u. 85-ben. Helyi értékesítési irodánkban a Nádasdy u. 15/B-ben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A projekt finanszírozója:
Takarék Kereskedelmi Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL