A ház

 

A Berettyó utca 2-8.  lakópark nem csak azért különleges, mert ez a Metrodom által a XIII. kerületben épített 5. társasház. A lakók itt két, egyaránt fontos és keresett dolgot találnak meg egy helyen, a kiváló elhelyezkedést és közlekedést, illetve a csöndes, zöld lakókörnyezetet.  A 6534 m2-es, ősfás telken három épületben került kialakításra az öt független lépcsőház, melyekben összesen 154 lakás épült meg. Az összesen öt emelet, az emeletenként elhelyezett 5-9 lakás eredményeként a 21-40 lakásos lépcsőházakban független, családias lakóközösségek jönhetnek létre.

A Berettyó utca 2-8., ahogy a Metrodom valamennyi lakóparkja, karakteres megjelenéssel rendelkezik. A mozgalmas, dinamikus homlokzat, a tiszta színek egyedivé teszik a lakóparkot, amely a környék egyik meghatározó épületegyüttese lett. A homlokzathoz hasonlóan változatosak az alaprajzok is, nagyon sok a többfelé tájolt lakás, amelyek napszaktól függően más és más ablakokon, de folyamatosan kapják a fényt. A Berettyó utca 2-8. bizonyára népszerű a családosok körében, a biztonságos, zárt kertben ugyanis igényes játszóteret alakítottunk ki, ahol a szokásos játékokon és padokon kívül van hely a kicsiknek biciklizni és szaladgálni. 
 

A kertet a felnőttek is élvezhetik, a földszinten lévő lakásokhoz saját magánkert tartozik, a lakók pedig a pihenőparkban kapcsolódhatnak ki. A lakóparkhoz természetesen tartozik teremgarázs is a pinceszinten, a biztonságért pedig a lakók igényei szerint a B-C épületben működő portaszolgálat felel. A kényelmet itt is a Metrodom okosotthon-rendszere teszi teljessé, amely a lakói igények szerint fejleszthető és bővíthető.

 

A projekt finanszírozója:
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor u. 21.
www.otpbank.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL