Műszaki tartalom

Az Ambrus utca 3-5. műszaki tartalom szempontjából is illik az igényes lakókörnyezetbe. Ahogy más épületeink, úgy az Ambrus utca 3-5. is kiemelkedik más új építésű házak közül. A beépített anyagokat illetően szigorú feltételt szabtunk, kizárólag elismert márkák Európában gyártott termékei és építőanyagai kerülhetnek be, legyen szó tégláról, fűtőtestről, csaptelepről vagy csempéről. Birtokbaadáskor minden beépített termék-tanúsítványát átadjuk a lakóknak, bizonyítva, hogy valóban első osztályú, kiváló minőségű lakásba költözhetnek be.
 
Ugyanilyen gondot fordítunk az épület, a közös területek és a lakások esztétikus kialakítására is, a lakók széles körű választási lehetőséget kapnak a burkolatok, a parketta és a beltéri ajtók tekintetében. Műszaki konzulensünk minden téren rendelkezésre áll az egyedi kívánságok megvalósításában is, legyen szó padlófűtésről, légkondícionálásról vagy hidromasszázs kádról.
 
A Metrodom számára fontos a környezetvédelem és az olcsó fenntarthatóság, ezért ez a házunk is úgy épül, hogy lehetőség legyen a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve az energia- és víztakarékosságra (speciális wc-tartályok) és garantáljuk az épület és a lakások "A - Energiatakarékos" minősítésű energetikai tanúsítványát is.
 
A házban modern, alacsony energiafelhasználású központi kazánok biztosítják a fűtést és a meleg vizet, lakása hőmérsékletét pedig mindenki igényei szerint szabályozhatja (minden fűtőtestet automata termosztátos szeleppel látunk el), az egyedi hőmennyiség- és meleg víz-mérőknek köszönhetően pedig mindenki csak a saját fogyasztását fizeti. A lakáshoz tartozó valamennyi mérőórát a folyosón helyeztük el, így bent nem foglalnak helyet és a lakók zavarása nélkül leolvashatók.
 
A házban modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építünk ki, a közös területeken optikai, a lakásokon belül pedig CAT5-ös, illetve koax kábelek teszik lehetővé az akár 120/10 Mbps-os sávszélességet is. A tévé, telefon és a számítógép számára szükséges kiállásokkal sem takarékoskodtunk, azokat minden lakószobában megtalálja és az elektromos dugaljakat se felejtettük el melléjük rakni.
 
A földszinti teremgarázsokban külön rész szolgál a kerékpárok tárolására. A két épület közötti és mögött zárt és védett, csak a lakók által használható belső kertben pihenőparkot és játszóteret alakítunk ki változatos játékokkal és kerti bútorokkal, a dísznövények vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.

TERVEZŐ
Hevesi és Társa Kft.
1034 Budapest, Beszterce utca 16.
Tel.: (06 1) 205-4073