A ház

A XIII. kerület közkedvelt részén, a Béke tér közelében, az Ambrus utca 3-5. szám alatt épült meg a Metrodom harmadik háza a kerületben. Az épület szomszédságában az elmúlt években épült új házak vannak, mindössze 50 méterre van a szintén Metrodom-beruházásban épült Szent László út 41-43., ami jó referenciája az Ambrus utca 3-5-nek. Maga a ház két, egymástól független lépcsőházból áll, amelyek egy társasházként működnek, közös kerttel és teremgarázzsal.

Mindkét épület 5 emeletes, lépcsőházanként egy-egy lifttel, az egyik lépcsőházban  57, a másikban 59 lakás van, egy emeleten legfeljebb 11 lakás található. A földszinten saját kerttel rendelkező lakások vannak, az 5. emeleti lakások többségéhez pedig a tetőteraszon kívül zöldtető is tartozik. A gépkocsikat és a biciklitárolót befogadó teremgarázsok a pinceszinten, illetve a földszinten kaptak helyet, az igény szerint megvásárolt tárolókat az emeleteken, a lakások közvetlen közelében alakítottuk ki.

A két épülethez a magánkerteken kívül szépen parkosított, védett belső kert tartozik. A közös kertben a kisebb, 2-6 éves gyerekek igényei szerint kialakított játszótér található homokozóval, csúszdás mászókával, láncos és mérleghintákkal, a szülőket árnyékolóval ellátott padok várják. A felnőttek részére egy egész család vagy kisebb társaság befogadására alkalmas fedett pihenőt alakítottunk ki.

Valamennyi lakás esetén garantáljuk az 'CC- Korszerű' minősítésű energetikai tanúsítványt. Az építkezés során természetes anyagokat, hagyományos égetett kerámia- és mészhomok téglákat használtunk, a kukatárolókat pedig úgy méreteztük, hogy a ház szükségleteit kiszolgáló normál kukák mellett legyen hely a PET palackok és a papír szelektív gyűjtésére szolgáló konténereknek is.

A projekt finanszírozója:
FHB Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.
www.fhb.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL