Prémium minőségű, új építésű lakások a díjnyertes fejlesztőtől, közvetlenül.

Jelenleg
87új építésű lakásunkból tud válaszatni.
Megnézem
Előkészületben:
6 épület
1277 lakás
Megnézem

Aktuális ajánlataink

Kiemelt hírünk

A Világgazdaság podcastja a lakásárakról

A Világgazdaság podcastja a lakásárakról 2022. 05. 16.

Aki érdeklődik az ingatlanok iránt, vagy kifejezetten új lakás vásárlásában gondolkodik, annak érdemes meghallgatnia a Világgazdaság podcastjának legfrissebb adását, ahol Sándor Tünde újságíró, a Metrodom lakóházait generálkivitelező Metrodom Építő Kft. ügyvezető igazgatójával, Kiss Gáborral beszélget. A podcast minden népszerű aggregált oldalon, illetve közvetlenül a Világgazdaság honlapjáról is elérhető.

Legyen naprakész belőlünk!

Készül a földszinti födém 2022. 05. 18.

A földszint növekvő falaival és pilléreivel együtt hozzáláttunk a födém készítéséhez is. Ez egy elég összetett munka, a zsaluzat elkészítése, illetve a betonvasak összeszerelése után rakjuk be a mennyezeti világítás kábelcsatornáit, valamint a hűtési és fűtési rendszer csöveit is. Ezeket a lakás alaprajzának megfelelően méretezett, előregyártott panelekből rakjuk össze a helyszínen, és a vasakkal illetve kábelcsatornákkal együtt öntjük bele a födémbe. A Metrodom fűtési-hűtési rendszeréről egyékbként itt található a részletes leírás.

Utolsó állványbontások 2022. 05. 16.

Ahogy az utolsó üvegkorlátok is a helyükre kerülnek az erkélyeken, lassan mindenhol lebontjuk az állványokat. Június elejére az utolsó állvány is eltűnik, ezt követően kezdjük meg a földszinti lakásokhoz kapcsolódó teraszok építését. 

Korábbi híreink

Kapcsolat

Értékesítés

Értékesítés

Ha lakást szeretne vásárolni

Tovább »
Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Ha lakásával kapcsolatos kérése van

Tovább »
Műszaki konzultáció

Műszaki konzultáció

Ha szeretné személyre szabni otthonát

Tovább »
Garancia

Garancia

Ha hibát talált átadott lakásában

Tovább »