Szolgáltatások

A Metrodom Young sokféle szolgáltatást kínál, melyeket csak a ház lakói vehetnek igénybe, mégpedig - ha kifejezetten másként nem jelezzük -, ingyen, külön díj fizetése nélkül. Tekintse meg alaprajzainkon, mi minden lesz a házban!

KERT

Az alaprajz nagyobb méretben való letöltéséhez kattintson ide!
 
(1) Parkolók
 
Közvetlenül a ház mellett, két zárt, biztonságos felszíni parkolóban vásárolható beálló 1.300.000-1.500.000 forintos áron, lakásonként legfeljebb egy darab.
 
(2) Közösségi épület
 
Ebben a földszintes épületrészben helyeztük el az összes közös helyiséget, melyeket lejjebb részletesen is bemutatunk. Az épület tetejét műfűvel, illetve díszkaviccsal burkoljuk, hogy felülről is szép látványt nyújtson.
 
(3) Futballpálya
 
Szabványos kispályás focipálya, igényes és időtálló műfű-borítással. A pályát magas kerítés veszi körül, így az elguruló labdák sem fognak gondot okozni.
 
(4) Ivókút
 
Ha megszomjazna focizás vagy napozás közben, nem kell messzire menni.
 
(5) Tűzrakó  hely
 
A lakóépületektől távol, a kert végében biztonságos tűzrakó hely és padok várják a kisebb társaságokat.
 
(6) Pihenőpark
 
Egy nyugodt, szépen kialakított zug a parkban, ahol kényelmesen lehet tanulni, olvasni vagy napozni.
 
KÖZÖSSÉGI ÉPÜLET (FÖLDSZINT)
 
Az alaprajz nagyobb méretben való letöltéséhez kattintson ide!
 
(1) Előtér
 

Tágas, elegáns előtér fogadja a hazaérő lakókat.
 


(2) Porta
 
A házban 24 órás portaszolgálat garantálja a biztonságot, ide vannak bekötve a biztonsági kamerák, a tűzjelzők és a liftek vészhívói is.
 
(3) Szolgálati helyiségek
 
A portások, kertészek, takarítók és a gondnok kulturált körülmények között étkezhet, pihenhet vagy öltözhet át, anélkül, hogy ezzel zavarná a lakókat.
 
(4) Társalgó
 
Az előteret a lakóépületekkel összekötő tágas passzázst a két oldalán végighúzódó üvegfalak teszik hangulatossá. A két- és négyszemélyes asztaloknál nem csak beszélgetni, de dolgozni vagy tanulni is lehet, a laptopokat konnektor, a telefonokat az asztalokba épített drótnélküli töltő és micro USB kábel várja, a wi-fi szélessávú és ingyenes.
 
(5) Étel és ital
 
Coca-Cola termékek (szénsavas üdítők, ásványvíz, Cappy-gyümölcslevek), frissen őrölt kávébabból készülő Lavazza kávék és forró italok, csokoládék és rágcsálnivalók vásárolhatók éjjel-nappal az automatákból, PayPass-os fizetéssel is. Ha pedig valaki nem akarna a főzéssel bajlódni, hűtött készételek (tészta- és rizsételek) közül lehet választani, amelyeket csak melegíteni kell.
 
(6) Kerékpártároló
 

Más házakban az autók, a Metrodom Youngban a biciklik kapnak zárt, temperált teremgarázst, ahol 180 kerékpár fér el. A biztonságot itt is kamera vigyázza.
 
 
(7) Robogótároló
 
A kerékpárokhoz hasonlóan saját teremgarázs várja a robogókat, a helyek külön vételár (450.000 forint) fizetése mellett vásárolhatóak meg. A tárolóban összesen 12 hely van, akinek robogója vagy motorbiciklije van, annak érdemes gyorsan döntenie!
 
(8) Kerti tároló
 
A fűnyíró traktor, a szerszámok mellett télen a ház kültéri bútorai is berakhatók a tárolóba, így tovább megőrzik újszerű állapotukat.
 
(9) Klubhelyiség
 
Akik együtt szeretnék végigszurkolni az olimpiát vagy más sporteseményt, arra ez a legjobb hely. Kényelmes fotelek, kanapék és egy nagyképernyős tévé várja a lakókat, az ajtók pedig gondoskodnak róla, hogy a hang ne zavarjon másokat.
 
(10) Terasz
 
Aki kicsinek találja saját erkélyét, vagy csak közelebb szeretne lenni a parkhoz, itt kényelmes helyet talál. A terasz teljesen fedett, így az esőtől és a tűző naptól is védett.
 


(11) Edzőterem
 
Egy teljesen berendezett, modern edzőterem várja télen-nyáron a sportolni vágyókat tizenkét géppel. Akik unnák a parkra néző kilátást, azok edzés közben tévét nézhetnek vagy wi-fin keresztül élvezhetik a netről a zenét.
 
 
 
(12) Ping-pong terem
 
Aki szeret ping-pongozni, imádni fogja ezt a termet. Az asztalt felállítva aerobic vagy más csoportos edzések is szervezhetők ide, a lakók igénye szerint.
 
 
(13) és (14) Férfi és női öltöző
 
Aki munkába vagy iskolába menet-jövet nem akar felmenni átöltözni, itt kulturált körülmények között megteheti. Az öltözőket mellékhelyiségek és zuhanyzók egészítik ki.
 
 
 
(15) Szaunák
 
Edzés vagy egy fárasztó nap után élvezetes igazán a szauna. A Metrodom Youngban egy klasszikus finn és egy modern infraszaunában izzadhatnak a lakók, melyek mellől nem hiányozhat a zuhanyzó sem.
 
(16) Közös képviselői iroda
 
Ebben az irodában tarthatóak a fogadóórák, ülhet össze a számvizsgáló bizottság, itt tárolhatóak a ház iratai.
 
(17) Mosoda
 
Aki nem akar saját mosógépet vásárolni, esetleg szüksége van szárítógépre vagy extra nagy mosókapacitásra (pl. a kanapéhuzatnak vagy az ágytakarónak), az bizonyára örül majd az amerikai stílusú közös mosodának, ahol pénzbedobós gépek várják.
 
(18) Közösségi tároló
 
Egy helyiség, amiről a lakóközösség dönthet. Használhatják babakocsi-tárolónak, festéskor betehetők a ház bútorai, vagy bármi más. Javaslatokat az első lakógyűlésen várunk!
 
(19) Magántárolók
 
Akinek kevés a gardróbszekrény, vásárolhat saját tárolót, az árakat megtalálja honlapunkon.
 
(20) Kukatároló
 
A lépcsőházak kényelmes közelségében található a méretes kukatároló, ahol a szelektív konténerek is kényelmesen elférnek. A kukákat a hátsó kijáraton át, a lakók zavarása vagy koszolás nélkül lehet kivinni az utcára.
B303