LAKÁSONKÉNT 10 MILLIÓ FORINT ENGEDMÉNY!

Nálunk már most Karácsony van!

Különleges év végi akciónk keretében a Metrodom River lakóparkban minden lakás árából 10 millió forint engedményt adunk.* 

Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén. 

Lakáslista 

Tekintse meg akár személyesen a Metrodom River lakóparkot!

Látogasson el a december 8-án és 9-én megrendezésre kerülő nyílt napunkra.

RÉSZLETEK >>> 

A Metrodom River a XI. kerületben, a Duna közvetlen közelségében épülő prémium lakópark. A Metrodom River nem csupán cégünk kínálatában számít különlegesnek, hanem az új építésű társasházak teljes hazai választékában is. Különleges fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium lakóparkká a Metrodom Rivert.

A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekeket, a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, a szaunáknak és a közösségi csónakháznak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet, mindezeket pedig egy óriási autómentes belső park köti össze.

A közösségi szolgáltatások mellett az energiahatékonyság magas színvonala és okosotthon-rendszer garantálja, hogy mindenki megtalálja a lakások között saját álomotthonát.

 

*Az akció kezdete 2023. november 2., az engedményt kizárólag az ezt követően, a Metrodom River lakóépület 1. és 2. ütemének újonnan megvásárolt lakásaira kötött adásvételi szerződéssel lehet igénybe venni. Az ezt megelőzően, az adott lakásra megkötött előszerződés alapján történő szerződéskötés, szerződésmódosítás akkor sem minősül új vásárlásnak, ha a vevők személyében vagy a tulajdoni hányadban változás történik. Az egyes ingatlanok kedvezményes árai a honlapon kerültek feltüntetésre, és a kedvezmény összegének az utolsó nyilvánosan közzétett listaárból történő levonásával kerültek meghatározásra. Az akció visszavonásig érvényes, és a Metrodom az akció időtartama alatt is fenntartja magának a jogot az árváltoztatásra, a feltételek módosítására vagy a kedvezményre való jogosultság egyedi elbírálására. Az akció befejezése ennek a honlapon való közzétételével történik, ezt követően, a meghirdetett engedménnyel már nem köthető új adásvételi szerződés. Az akcióból ki vannak zárva azok, akikkel a korábban megkötött előszerződés bármilyen okból felbontásra került. (Azaz, ha  a korábban megkötött adásvételi előszerződés bármilyen okból felbontásra kerül, nem köthető adásvétel sem ugyanarra, sem másik lakásra a kedvezmény igénybevételével, még abban az esetben sem, ha az eladó a foglaló összegét megtartotta.) Az akció keretében meghirdetett engedmény más akcióval, kedvezménnyel vagy engedménnyel nem vonható össze, kivéve a Flatco bérleti akció alapján járó engedményt. Fizetési feltételeinkről honlapunknak ezen az oldalán tud tájékozódni. Jelen tájékoztatás csupán figyelemfelhívás, ajánlatot nem tartalmaz, a tájékoztatás nem teljeskörű. További részletekért keresse ingatlan-tanácsadóinkat! Az adásvétel részletes feltételeit a felek között e tárgyban létrejövő szerződés tartalmazza. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL