Nézze meg új otthonát!

Most megmutatjuk Újbuda egyik legújabb lakóparkját!

Jöjjön el a Metrodom Őrmező lakópark nyílt napjára és hagyja, hogy elvarázsolja a környék! Nézze meg a wellnesst, a medencét, a mintalakást és szeressen bele egy életre!

Mikor?

Június 18-án, pénteken és 19-én, szombaton 10.00-17.00 között.

Hol?

1112 Budapest, Mikes Kelemen u. 30-38

Forgalmirend-változás!  Felhívjuk figyelmüket, hogy csatorna építési munkálatok miatt sajnos az Egér út irányából nem lehet behajtani a Mikes Kelemen utcába. A Mikes Kelemen utcai találkozási pont az Egér út felé egyirányúsított Péterhegyi útról közelíthető meg.

Az esemény regisztrációhoz kötött, és kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható. 18 év alatt az igazolvány nem kötelező.

A hatályban lévő rendelet szerint belépéskor az igazolvány meglétét a szolgáltató ellenőrizheti.

Kérjük, hogy az Ön által kiválasztott időpontra érkezzen 15 perccel korábban! A nyílt nap teljes területén a maszk viselése kötelező!

 

REGISZTRÁLOK A RIVER LAKÓPARK NYÍLT NAPJÁRA
Az alábbiak közül melyik igaz Önre?
Válasszon ki legalább egyet
Hány kísérővel érkezik a Metrodom Őrmező épületbejárására?
Válasszon ki legalább egyet
* Az eseményen kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. Minden gyermek életkortól függetlenül 1 főnek számít. 18 év alatt a védettségi igazolvány nem kötelező.
IDŐPONT KIVÁLASZTÁSA
* A feltüntetett időpontokban induló csoportok a nyílt nap során ugyanazokat a helyszíneket járják be ingatlan-tanácsadóink vezetésével, akik igyekeznek minden fontos információt átadni, és a felmerülő kérdésekre is készségesen válaszolnak!
Kérjük, válassza ki az Ön számára megfelelő időpontot.
Válasszon ki legalább egyet
2021. június 18. péntek
A regisztráció lejárt.
2021. június 19. szombat
A regisztráció lejárt.
Amennyiben a fenti időpontok között nem talált megfelelőt, vagy bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük, hogy jelezze a nyiltnap@metrodom.hu email címen.
TOVÁBB
SZEMÉLYES ADATOK MEGADÁSA

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL