Szolgáltatások

A Metrodom Zuglót többek között a sokrétű szolgáltatásai emelik ki a kerületi lakóparkok közül. Talán a legfontosabb, hogy itt mindenki biztonságban érezheti magát, köszönhetően a teljes lakóparkot körbevevő kerítésnek, a kiépített kamerarendszernek és a 0-24 órában működő portaszolgálatnak. 

Akik Zuglóban vásárolnak lakást, azok számára kiemelkedően fontos a zöld környezet, a kert, amelyre a Metrodom lakóparkja is büszke lehet. Az épületek által körbezárt, csöndes és nyugodt területen a szemet gyönyörködtető, elsősorban pihenésre szolgáló díszkerteket alakítunk ki. A két belső kertet átjáró köti össze, ahol többek között az esőtől védett, fedett biciklitároló is helyet kap. Az épületet körül ölelő külső kertbe került a kicsiknek szánt játszótér, a közelében pedig tűzrakó és grillező helyet alakítottunk ki. Így, amíg a felnőttek főznek, a gyerekek sem fognak unatkozni, a bográcsozás igazi családi program lehet.

Szintén a családok kényelmét szolgálja, a több mint 62 m²-es közösségi helyiség, amely az A lépcsőházban kapott helyet. Itt egy teljesen berendezett klubhelyiség áll a felnőttek rendelkezésére, ahol közösen nézhetnek meccset, beszélgethetnek vagy társasozhatnak, miközben a kicsik a szomszéd játszószobában foglalhatják el magukat.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL