The Biebers koncert a Metrodom Parkon

Kész az új utca

Befejeztük a City Home L épülete mentén húzódó, a Mester utcáról nyíló új utcaszakaszt. A közeljövőben ez egy zsákutca lesz, amelyről a pinceszinti teremgarázs egyik lejárója nyílik, de a szabályozási terv szerint továbbépítésre kerül a Nádasdy utcáig, és a már megépített H-I-K ütemek mellett haladó szakaszhoz csatlakozva fogja elérni majd a Vaskapu utcát.

Teremgarázs: utolsó simítások

Mindenhol a befejező munkák zajlanak, a teremgarázsban például a beállók és a közlekedőutak felfestése folyik. Ezzel a pinceszint teljesen elkészült, készen áll a lakók, illetve a gépjárművek fogadására.

Az utolsó lakások

Lassan az utolsó lakások is elkelnek a Metrodom Parkon. Jelenleg már csak 5 szabad lakás van az A épületben, aki metróközelben keresi a legjobb árú új építésű családi otthonát, annak érdemes sietnie a döntéssel.

Készül a játszótér

Megérkeztek a játszótéri játékok, és hozzáláttunk ezek beépítéséhez, felszereléséhez. Szereljük a csúszdákat is, melyekkel minden bizonnyal a Madarász38 lesz a legtöbb csúszdát felmutató társasházi játszótér, a gyerekek nagyobb örömére.

Esztrich és vakolás

Lassan befejeződnek az aljzatbetonozási és vakolási munkálatok, az A és G épületekben már a legfelső emeleten is készen van minden lakás. A következő hetekben a B, E és F épületeken is befejeződnek ezek a munkák, szeptemberben pedig a C és D épületekkel zárul a sor. 

Az utolsó állványok

Lebontottuk az utolsó állványdarabokat is, melyek azokon a helyeken maradtak meg, ahol korábban a külső felvonók miatt várnunk kellett a homlokzati munkákkal. Ezzel a homlokzati munkák is befejeződtek, az épület elnyerte végleges külső képét. 

Szereljük a lifteket

Az E és a G épületekbe beszereltük a lifteket, az utóbbi átadott házainkhoz hasonlóan, itt is a német Kone felvonói fogják szállítani a lakókat. A következő hetekben a C és a D épületekben folytatódik a szerelés, szeptember végéig pedig mindenhol készen lesznek a liftek.

Elkészült a járda

Teljesen elkészült a homlokzat előtt futó járda, mind a három utcában. Ezek egyelőre még el vannak zárva a gyalogosforgalom elől, a járda és az úttest közötti zöld sávba pedig majd csak az építkezés befejeztével, augusztus végén ültetjük el a növényeket.

Vírusteszteltük a Metrodomot

Vírusteszteltük a Metrodomot

Általános

2020.07.23

A Metrodom az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetésekor az elsők között állt át gyakorlatilag azonnal új működési rendre. Most minden dolgozónkat szerológiai vizsgálattal teszteltettük le, hogy lássuk, mennyire voltak sikeresek a bevezetett új szabályok és óvintézkedések. Az eredmény mindenki számára megnyugtató lehet, munkatársaink közül mindenki egészséges, egyetlen COVID-19 fertőzésben szenvedő betegünk sincsen.