Üzlethelyiségek kedvezménnyel

City Home G

2015.02.04

A City Home lakópark második épülettömbjét lezáró G ütemben, amelyet 2015 év végén kezdünk építeni, már most leköthetők vételi vagy bérleti konstrukcióban lakossági szolgáltatást nyújtó üzlethelyiségek. A részeletekről és kedvezményekről az alábbiakban bővebb információkat talál.

A LAKÓPARK

A City Home lakóparkban a G ütem átadásakor 865 elkészült lakás található, amelyek száma a következő években további 600-1500 lakással fog bővülni, ezzel a legnagyobb hazai új építésű lakóparkká válva. A Metrodom olyan partnereket keres, amelyek a City Home többezer lakója számára nyújt szolgáltatásokat.

AKIKET VÁRUNK

Olyan vállalkozások jelentkezését várjuk, akik elsősorban a helyi lakók igényeinek kielégítését célozzák meg, kiskereskedelmi tevékenységet, vendéglátóipari tevékenységet végeznek, lakossági szolgáltatást nyújtanak.

- élelmiszerbolt (ABC)
- pékség
- pizzéria
- étterem
- fodrászat
- szépségszalon, szolárium
- gyógyszertár

ÜZLETHELYISÉGEK

Az üzletek a G épület földszintjén találhatóak, utcai portállal és bejárattal rendelkeznek, részben ingyenes teraszhasználati joggal rendelkeznek. Az üzletek területe 30-230 m2 között lehet, igény szerint. Valamennyi üzlet számára biztosított a homlokzati cégtábla-kihelyezés, a légkondícionáló rendszer kiépítése műszakilag és jogilag is lehetséges. Különleges igények (pl. melegkonyhához elszívás, tulajdonosi hozzájárulás tevékenységhez) is lehetséges.

ÁRAK

Bérleti konstrukció: 7,5 euro + ÁFA/hó/m2
Eladási ár: 250 000 forint + ÁFA/m2 (szerkezetkész)

A konkrét tevékenység ismeretében fenti árainkból tudunk kedvezményt adni.

Bővebb részletekért hívja munkatársainkat!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL