Új üzletek a City Home-on

City Home

2015.10.31

A lakóparkban, a már átadott épületekben jelenleg is több üzlet működik, az ABC épületben pl. büfé, bio-élelmiszer bolt illetve az FHB hitelpont. A D épületben júliusban megnyílt DeJavu kávézó péksüteményei, szendvicsei és koktéljai is gyorsan népszerűvé váltak a lakók körében. Sokan kérdezik tőlünk, hogy milyen üzletek lesznek még a következő ütemekben: - most erre is válaszolunk. 

Az E épületben jövő tavasszal nyílik meg, a Bodega étterem, amely a szomszédból költözik ide, és hamburger különlegességekket, mínőségi marhashús ételeket kínál vendégeinek. A Bodega konyhája az elmúlt években már megalapozta hírnevét, több szakmai blog is elismerően írt róluk. 
A G ütemben, várhatóan 2017 év elején, egész kis üzletsor fog nyílni, az itteni üzlethelyiségek értékesítésekor, cégünk részéről követelmény volt, hogy elsősorban a helyi lakók számára fontos vagy hasznos szolgáltatásokat nyújtsanak. Mostanra gyakorlatilag valamennyi itteni üzlet elkelt, előzetes információk szerint cukrászda- fagylaltozó, szépségszalon (kozmetika, fodrászat, szolárium), látványpékség és szendvicsező, valamint egy kutyakozmetika üzemel  majd. Itt fog megnyílni a City Home közösképviseletét ellátó Város-kép Kft. új irodája is, ahol az itt élők egyszerűen és gyorsan intézhetik majd az ingatlanaikkal kapcsolaos ügyeket. Akik esetleg a vendéglátóhelyek miatt aggódnának, azokat már most megnyugtathatjuk, senki sem kap éjszakába nyúló nyitvatartási engedélyt (azaz a kocsmáknak esélyt sem adunk), a konyhákból pedig 30 méter magasra, a tető fölé vezetjük ki a nem kívánt szagokat. 
Ezek az üzletek csupán az első lépést jelentik afelé, hogy a City Home ne csak "alvó város", hanem egy valóban élő és élhető lakópark legyen. A következő években felépülő további épületekben a több, mint 1000 lakás mellett, szintén tervezünk kisebb - nagyobb üzleteket, amelyek értékesítésénél is ragaszkodni fogunk céljainkhoz. Amennyiben már itt lakó ügyfeleink vagy külsős vállalkozók érdeklődnének üzlethelyiségek iránt, örömmel állunk a rendelkezésükre, és partnerek leszünk elképzéseik megvalósításában. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL