Új projektjeink 2015-ben

Általános

2015.02.09

Január 1. óta közel 100 lakásunk talált gazdára, amely számot akkor lehet igazán a helyén kezelni, ha tudjuk, hogy a teljes tavalyi évben alig több, mint 800 új építésű lakást adtak át Budapesten, a családi házakkal és tetőtér-beépítésekkel együtt. Nehéz ezzel a kereslettel lépést tartanunk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az érdeklődők folyamatosan találjanak megfelelő lakásokat kínálatunkban. A következőkben a Metrodom 2015-ös terveiről olvashatnak.

Januárban mutattuk be a IX. kerületi City Home újabb, 111 lakásos F ütemét, mellyben a lakások közel fele azóta el is kelt. Az építkezés itt áprilisban fog megkezdődni.

Márciusban új típusú projektünk indul, egy 100 családi házból álló amerikai stílusú lakópark Pátyon. Itt modern, jó minőségű házakat kínálunk kiváló ár-érték aránnyal.

Ugyancsak márciusban kerül piacra egy 116 lakásos társasházunk a Béke tér közelében, az elegáns külső és a nagy belső kert mellett itt is megfizethetőek lesznek az árak. 

Nyáron indul el Metrodom Young néven egy 340 lakásos, főleg minigarzonokat és kompakt násfél szobás lakásokat kínáló, egyedi megjelenésű házunk építése a III. kerületben, ahol a szokott Metrodom-minőség mellett rendkívül kedvező árakkal várjuk az első lakásukat kereső fiatalokat.

Szeptemberben találkozhatnak ügyfeleink a City Home következő, G ütemével, melynek tervezése még csak most kezdődött meg, de bizonyára épp olyan sikeres és népszerű lesz, mint az eddigi 6 ütem.

A Metrodom a felsorolt helyszíneken így 2015-ben összesen közel 700 lakás kivitelezését kezdi majd meg (nem számítva ebbe bele pátyi lakóparkunk családi házait), amivel az idei évben is megőrizzük vezető helyünket a lakóingatlan-fejlesztők között.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL