Szerelik a wc-tartályokat

Az alsóbb szinteken már készen van a gépészeti alapszerelés, utolsónak a wc-tartályokat építették be a falakba. A Mátyás téren ugyanis a hagyományos, külső műanyag- vagy porcelántartály helyett a csempézett fal mögött láthatatlanul bújik meg a tartály, helyét csak a wc mögötti nyomógomb jelzi. 

Az értékesebb beépített wc-tartálynak sok előnye van a külsővel szemben, mindenképpen esztétikusabb látványt nyújt, a takarítással gyakorlatilag nem kell foglalkozni, a dupla nyomógombnak köszönhetően pedig lehetőség van 3 és 6 liter vízzel is öblíteni, amivel egy 2 személyes háztartás akár havi 1 m3 vizet is megtakaríthat. 

A fali szerelésű wc-kagyló szintén elegáns és modern látványt nyújt, ami alatt egyetlen mozdulattal feltörölhető a padló. (Aki már takarította a klasszikus álló wc alját és a környékét, az tudja, milyen könnyebbséget is jelent ez.) A beépített tartállyal kapcsolatban leginkább a szerelhetőséggel kapcsolatban merülnek fel kérdések, de ez sem jelent problémát, a nyomólapot levéve ott a szerelőnyílás, amin keresztül akár a teljes belső mechanika kicserélhető a csempe és a fal megbontása nélkül.

Aki szeretné látni, pontosan milyen wc és tartály kerül majd a fürdőszobájába, az értékesítési irodánk mosdójában megnézheti.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL