Október 1-2.: KÖLTÖZÉS!

Visszamenéleg, szeptember 17-ével jogerőre emelkedett a Rozsnyai u. 33. használatbavételi engedélye, a végzést honlapunkról is letölthetik. Kedden mindenkinek postázzuk a végzést, a fizetésről és a költözésről szóló levéllel együtt. Az első birtokba adási napok október 1-2-án (szerdán és csütörtökön) lesznek, onnantól kezdve pedig szerdánként. Holnaptól elindul honlapunkon a költözéssel kapcsolatos tudnivalókról szóló sorozatunk is, sok-sok hasznos információval.

Mivel csak a kifizetett lakásokat tudjuk birtokba adni, az első hetekben önerős ügyfeleink tudnak költözni, FHB-hiteles ügyfeleink október végi átadással számolhatnak. (Ez a hitelszerződéstől és a folyósítástóól függ.) Akik jövő szerdán akarnak költözni, azokat kérjük, hogy legkésőbb hétfőn utalják át vételár-hátrálékukat, mert banki igazolsá, fizetési ígérvény, átutalási megbízás alapján nem áll módunkban birtokb adásra időpontot egyeztetni.

A házat és a közös területeket jövő hétfőn adjuk át a közös képviselőnek, az üzemeltetés (meleg víz, kukák stb.) szerdával kezdődik majd meg, ezért október 1-jét megelőzően a teljes vételár kiegyenlítése esetén sem tudjuk a lakásokat átadni. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a szerdai bepakolási napok a korábbi levelünkben írtak szerint október 15-ével véget érnek, így összesen még négy alkalom van pakolásra.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL