Műszaki átadás: két hónappal hamarabb!

Akik figyelemmel kísérik Rozsnyai utcai építkezésünket, láthatták, milyen gyorsan haladunk és mennyire előrehaladott állapotban van az épület, a szerkezetkész állapoton már rég túl vagyunk, két héten belül a teljes gépészeti alapszerelés befejeződik, az alsóbb szinteket pedig már a festők vették birtokba. Eddig is tudtuk, hogy nem lesz gond az októberre vállalt átadási határidő betartásával, mostantól azonban hivatalosan is új határidőt vállalunk a műszaki átadásra.

Az új határidő augusztus 31., ami természetesen korábbi ügyfeleinkre is vonatkozik. Az ügyfeleink számára még nyitva álló választási határidőket nem módosítjuk, a felsőbb emeleteken még egy szűk hónap áll rendelkezésre a csempe, parketta és ajtóválasztásra, a konkrét határidő a szinttől függ - május 8-át követően azonban a házban minden választási vagy változtatási lehetőség megszűnik.

Ugyancsak jelezzük, hogy tekintettel az építkezés előrehaladott állására, illetve az értékesítettség arányára, még tavasszal várható egy kisebb áremelés lakásaink tekintetében.