Megkötöttük a társasházi biztosítást

A Generalinál megkötöttük a társasház biztosítását és ki is fizettük az első negyedéves díjat. Jó tudni, hogy a biztosítás (a kötvény innen tölthető le) nem csak a házra, a közös tulajdonra vonatkozik, hanem magukra a lakások álagára is, azaz a bevitt ingóságok kivételével mindenre kiterjed, így az új lakók ingatlanai már a beköltözés pillanatától biztosítva vannak, mégpedig úgy, hogy ezért nekik semmilyen külön díjat nem kell fizetni.

A biztosítás megléte elsősorban a lakásvásárláshoz hitelt felvevő ügyfeleink számára jó hír, nekik ugyanis a bank a hitel feltételeként kötelezően előírja, hogy a lakásra biztosítást kell kötni, ami természetesen a hitel törlesztőrészletén túl további kiadást jelent minden hónapban.

Így viszont lehetőségük van, hogy a társasházi biztosításból a lakásukra eső részt a bankra engedményezve pluszköltség nélkül "oldják meg" a biztosítást. (Hiteles ügyfeleink részéere a héten kiküldjük a kötvény másolatát a részletes tudni- és tennivalóval.)

A biztosítást úgy kötöttük meg, hogy a társasház később egyszerűen fel tudja mondani, ezért - bár bízunk benne, hogy elégedettek lesznek a Gernerali szolgáltatásaival - ha később jobb vagy olcsóbb biztosítást találnának, nem lesznek a Generalihoz kötve, szabadon válthatnak.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL